Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Öngyilkosság gondolata jár a...

Öngyilkosság gondolata jár a fejemben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időszakban annyira összeomlott minden... Sosem volt egyszerű életem, mindig él kellett fogadnom a kudarcot, azt hogy nem lehet. Ez szerelemben, illetve mindenben így volt amit csak akartam az életben. Bárhogy próbálkoztam is. Akik az életben fontosak nekem azokat elveszítem rendszerint, mert az élet úgy hozza hogy meghal az illető vagy pedig elköltözik külföldre... Van valaki akibe beleszerettem, de semmi sem lehet köztünk. Hiába ígérte a barátságát, mégsem keres és a megkeresésemre sem reagál. Sosem volt még barátnőm.... Már nem is lesz valószínűleg... hetek óta egyfolytában nagyon feszített tempóban dolgozom szabadnap nélkül. Az a legrosszabb hogy a többieknek a fülem hallatára osztogatják ki a szabadnapokat kettesével, engem pedig nem engednek el. Folyton csak mennem kell. Rengeteg gondom van és fáradt vagyok. Én is ugyanúgy teljesítek mint más nem.értem engem miért nem engednek el... Mintha én nem is számítanék... Senkire sem számíthatok. Senkibe sem tudok kapaszkodni. Nincs családom. Nincs hátszelem... Teljesen elkeseredtem és már nem érdekel semmi. Nagyon felerősödött bennem a halálvágy... Nem tudok mibe kapaszkodni. Férfi létemre úgy kitört belőlem a zokogás hogy a saját könnyeimtől is megijedtem. Semmi kiutat nem látok. Nincs aki segítsen. A halálban nem a véget hanem megkönnyebbülést látom. Sokszor pillanatokra is de boldog vagyok mikor arra gondolok hogy megteszem... Mit tegyek ilyenkor? Minden elveszett...
2020. márc. 22. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
Esetleg ha rákeresnél a krízisvonal telefonszámára és áldoznál magadra egy néhány percet, akkor talán adnál ezzel egy esélyt magadnak arra, hogy elindulj a szorult helyzetedből kikecmergés útján. Sajnos a "Dr. X. Y. rendel" vonal - itt, a gyakorin - csak egy soványka vigasztalási kísérletre elég, de a vonal túlsó végéről kaphatsz jól használható ötleteket is! Egy próbát megér!
2020. márc. 23. 00:49
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
eN IS IGY VAGYok :( Mar 1x probaltam az ongyilkossagot de ehez is bena voltam :/ 32/f
2020. márc. 23. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Én ettől is rosszabb helyzetben vagyok,

De nemszabad.Nem,Nem.

2020. márc. 23. 18:09
 14/14 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos nekem se jön össze semmi.. Csak egy lányt akarok aki szeretne, elvileg a hűség őszinteség tökre jó egy fiuban mégsem kellek senkinek.. Szóval ja.. De te azért ne öld meg magad, biztos van még esélyed.

19f

2020. márc. 23. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!