Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Öngyilkosság gondolata jár a...

Öngyilkosság gondolata jár a fejemben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időszakban annyira összeomlott minden... Sosem volt egyszerű életem, mindig él kellett fogadnom a kudarcot, azt hogy nem lehet. Ez szerelemben, illetve mindenben így volt amit csak akartam az életben. Bárhogy próbálkoztam is. Akik az életben fontosak nekem azokat elveszítem rendszerint, mert az élet úgy hozza hogy meghal az illető vagy pedig elköltözik külföldre... Van valaki akibe beleszerettem, de semmi sem lehet köztünk. Hiába ígérte a barátságát, mégsem keres és a megkeresésemre sem reagál. Sosem volt még barátnőm.... Már nem is lesz valószínűleg... hetek óta egyfolytában nagyon feszített tempóban dolgozom szabadnap nélkül. Az a legrosszabb hogy a többieknek a fülem hallatára osztogatják ki a szabadnapokat kettesével, engem pedig nem engednek el. Folyton csak mennem kell. Rengeteg gondom van és fáradt vagyok. Én is ugyanúgy teljesítek mint más nem.értem engem miért nem engednek el... Mintha én nem is számítanék... Senkire sem számíthatok. Senkibe sem tudok kapaszkodni. Nincs családom. Nincs hátszelem... Teljesen elkeseredtem és már nem érdekel semmi. Nagyon felerősödött bennem a halálvágy... Nem tudok mibe kapaszkodni. Férfi létemre úgy kitört belőlem a zokogás hogy a saját könnyeimtől is megijedtem. Semmi kiutat nem látok. Nincs aki segítsen. A halálban nem a véget hanem megkönnyebbülést látom. Sokszor pillanatokra is de boldog vagyok mikor arra gondolok hogy megteszem... Mit tegyek ilyenkor? Minden elveszett...
2020. márc. 22. 21:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%

Ma öngyi lennél, de lehet 2 hónap múlva rád találna az igazi szerelem. Megérné?

Az öngyilkosság a gyávák mentsvára!

Menj oda kérj szabit, hogy fontos elintéznivalód van, ha nem engednek el akkor táppénz. Legyél egy kicsit határozottabb.

2020. márc. 22. 21:35
 2/14 anonim ***** válasza:
32%

A halál egy biológiai folyamat, ami iszonyú szenvedéssel jár. Láttál már élőlényt elpusztulni? Láttad, ahogy rángatózik, kapálódzik, összesz***ja magát közben?

Te nem halálra vágysz, csak változásra. Ez az első, ami fel kell ismerned. Ez olyan, mintha beütnéd a kezed valahová, aztán le akarnád vágni, hogy ne fájjon.

2020. márc. 22. 21:36
 3/14 anonim ***** válasza:
27%
Pszichológus! Itt senki sem fog tudni segíteni!
2020. márc. 22. 21:37
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Eloszor is,jo hogy leirtad mi van benned most,mert a legjobb kiadni es nem bent tartanj orlodni rajta..

Figyelj,eloszor is,tudom milyen,masodszor pedig,ulj le vegyel a kezdbe egy pohar vizet es nyugodj le,amennyire tudsz.

Az elet kemeny...k***ra

De ne hagyd,hogy legyurjenek,annyira kijott rajtad most minden,hogy ertheto ha nem latsz kilatast,de nem megoldas.

Keress valami olyan kapaszkodot,amit ne engedj el,sose hagyd,hogy ezek a gondolatok felul kerekedjenek rajtad. Érted? Soha!

Barmi is tortent vagy lesz,talpon tudsz maradni,mert eros jellemed lehet,ha ezek letudtad irni.

2020. márc. 22. 21:37
 5/14 anonim ***** válasza:
8%
Én ilyenkor próbálok olyan dolgokra gondolni, amik komplex távlati, de elérhető célok lehetnek. Pl. volt a sportkocsi, aztán annak átalakítása, most a házépítés. Tehát olyan nagyobb project, ami (ha nem lennék hasonlóan szerencsétlen, mint te) elérhető, de nem egyik pillanatról a másikra.
2020. márc. 22. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

Teljesen megértelek,az én életemben is jelenleg csak rossz dogok történnek és ezt nagyon nehéz elviselni.

Mikor bele gondolok abba,hogy senkinek sem számitok,senki sem szeret,nem érek semmit,akkor én sem birom ki sirás nélkül.

F/25

2020. márc. 22. 22:34
 7/14 anonim ***** válasza:
55%

Túl vagy hajtva szerintem ezért vannak ilyen gondolataid. Mindenki kulonbozoen kezeli ezt a helyzetet valaki csak kifekszik és csak aludni akar és élni valaki így reagál. Mit dolgozol? Biztos most ebbe az időszakba ha kéred hogy adjanak szabit mert szukseged van mentálisan energiát gyűjtened és elmondod hogy most nagy szükséged van a szabira a főnöködnek is meg kell értenie. Hogyhogy nincs családod? Szülők, testvér?

Ha elfogadsz egy jo tanácsot ne pazarold az energiaidat most es nem érdemes ilyeneket gondolnod csak mert nem jott ossze egyelőre a párkapcsolatkád mert lehet rövid időn belül rád talál a nagy szerelem. És itt mindenkinek üzenem hogy valójában senki nincs egyedül millió fehérvérsejt, vörösvértest, probiotikum és prebiotikum őriz téged ne hagyd cserben őket mert nekik igazán szükségük van rád!!!!!!

Remélem ezen kommentemmel tudtam neked segíteni hogy lépj és kérj segítséget baráttól vagy kollegától vagy főnöktől. Ne hagy cserben magad az élet szép hidd el nem csak könnyen mondom de a legfontosabb ember az életedben te vagy simogasd meg az arcod és ígérd meg magadnak hogy nem hagyod cserben magad és észreveszed elősz[r az apró örömöket. Minden nap mielőtt elalszol keress először 5 apró örömet majd 10 apró örömet a napodban és keress valami hobbit ami igazán örömet ad. Hidd el jó az élet, sot csakis az élet a legjobb és legfontosabb nemcsak a világon de mindenütt!!!!!

2020. márc. 22. 22:49
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
* először javítva
2020. márc. 22. 22:50
 9/14 anonim ***** válasza:
40%
Velem is ez van. Úgy vagyok vele, hogy inkább nézek filmet, vagy sorozatot. Ha lenne ciánom már nem lenne, de a többi módszer elég önző, és én minden vagyok, csak önző nem.
2020. márc. 22. 22:52
 10/14 anonim ***** válasza:
68%

Ja és kezdj el magne-b6-ot és c-vitamint szedni és az étkezésekre figyelj oda, naponta 3x és igyál 2 liter vizet, teát naponta.

Alacsonyabb magne-b6 szint is okozhat ilyesmit, a c-vitamin az immunrendszeredet támogatja, és frissebb is leszel tőle. Sőt a fokhagyma fokozza az erőnlétet, de ha a lehelet miatt aggódsz vagy gyomor problémád van, van fokhagyma tabletta is. Bionit fokhagyma tabletta nagyon jó.

[link]

Ha nem szedsz semmi gyógyszert, időnként ihatsz elalvás előtt nyugtató gyógynövényteát. Ha szedsz valamit gyógyszerésztől kérdezd meg hogy pl. kamilla, vagy citromfű iható e a gyógyszered mellett. Citromfűnél tudni kell, hogy kell adagolni, ha szálas teát veszel, de én speciel filteresnél sem hagyom csak pár percig a forró vízbe. A kevesebb citromfű nyugtat. Szóval kérj tanácsot a gyógyszerésztől hogy kell inni. De van még egy amit pl. bármelyik boltban tudsz venni: kamilla tea.

Egyél minél több banánt, ez is segít ellazulni és a kálium segít a szervezetednek is és az idegrendszerednek is.

Vegyél levendula, és citromfű tartalmú tusfürdőt, habfürdőt, fürdősót.

Remélem tudtam segíteni ezzel a kommentemmel! Próbálj találni apró örömöket a napodban!

2020. márc. 22. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!