Mennyire normális dolog az, hogy bennem 8 évesen fogalmazódott meg először az öngyilkosság gondolata?
Figyelt kérdés
Vissza tudok emlékezni azokra az időszakokra és tudom, hogy meg akartam halni.
Bennetek mikor fordult meg először ez a gondolat?
2018. nov. 19. 18:07
3/9 anonim válasza:
Én 8 évesen még élveztem az életet és azt se tudtam, hogy mi az az öngyilkosság. Én 23-24 éves korom óta vagyok depressziós és azóta vannak öngyilkos gondolataim. Sőt már tervem is van, vettem magamnak egy szamuráj kardot és azzal szeppukut fogok elkövetni.
4/9 anonim válasza:
És még mindig életben? Jó sokáig fogalmazgatjátok a nagy semmit akkor, és ezen versengtek?
5/9 anonim válasza:
Nekem már nincsenek öngyilkos szándékok. Amúgy több sikertelen kísérletet is tettem azelött.
Kettes voltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Attól, hogy megfogalmazódik bennem nem biztos, hogy meg is akarom tenni igazán. Te meg miért vagy ilyen ge*ci amúgy? Ha egy fiatalabb, érzékenyebb lelkű ember írta volna ki akkor rohadtul belegázoltál volna a lelkébe.
2018. nov. 19. 20:32
7/9 Metionin válasza:
Rohadtul nem normális. Nekem 9 éves korom körül volt ez, otthon közölték párszor hogy jobb lenne ha nem lennék, ezért úgy gondoltam hogy lehet hogy tényleg így van.
8/9 anonim válasza:
Ha jól rémlik, kb 4-5 éves lehettem, mert még oviba nem jártam. Ültem az ablakban tavasszal, felnéztem az égre, és arra gondoltam, hogy ott akarok lenni én is, a felhőkkel.
Most 22 vagyok, és még mindig pont ezt érzem. Mintha ott lenne a helyem, nem itt. Van, ami nem változik 😂😁😁
9/9 anonim válasza:
Én arra se emlékszem, mikor akartam élni. Nem sok indokom volt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!