Az normális ha ettől a 4 számtól meg akarom ölni magam?
Már néhány éve enyhe depresszióm van, és nemrég elkezdtem ezeket hallgatni, és többször is elsírtam magam közben, és folyton átfut a fejemen, hogy milyen könnyű lenne csak véget vetni az egésznek. Ott a kés, magas ablak, szék, kötél, lehetőségek sorozata. Üresnek érzem magam miattuk.
17f
Nem normális. Ne öld meg magad. Könnyű dolog meghalni, de életben maradni még könnyebb. Lehet, hogy szr az életed, de mégis csak a tiéd. Legyen már annyi egód, hogy becsülöd a saját életedet, még akkor is, ha az az élet pocsék.
Egyszer úgyis jobb lesz. Nem tudod, hol leszel és mivel fogsz foglalkozni 10 év múlva. Biztos jobb lesz, mint most.
Legszívesebben én is szuicid lennék, de egyszer egy jós azt mondta, fényes jövő vár rám, és érdekel, h igazat mondott-e. :D Ha meg mégse jön be az élet, ráérek később is öngyilkos lenni.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!