Az normális, ha nem tudom, hogy ki vagyok valójában? 14/L
Mindig mindenkivel más a viselkedésem. Egyszer vagyok tök komoly, mászor baromira gyerekes, minden hülyeséget össze hordok olykor-olykor, aztán sokszor szomorú, amikor mindig belém 'hasít' a felismerés, hogy milyen csúnya vagyok. Sokszor meg tökre vidám. Néha meg mogorva, bunkó vagyok.
Nem tudom, hogy pontosan most akkor milyen is vagyok! Nem találom önmagamat, pedig nagyon szeretném tudni, hogy ki vagyok valójában! Ezt hogy lehetne 'kideríteni' úgymond?
Én is ezen gondolkodtam ma sokat.
Milyen vagyok én valójában?
Szóval arra jutottam..
Nem létezik hogy "ilyen" vagyok én. Folyamatosan változnak az érzelmeink, gondolataink, gondolkodásmódunk, csak akkor lehetne ránk mondani hogy "ilyen vagyok én!", ha megállna a gondolkodásmódunk, a létszemléletünk és az érzelmeink egyhelyben, és ugyanúgy maradna. Mindig változunk, folyamatosan, minden másodpercben folyamatosan lezajlanak bennünk folyamatok, érzelmeket feldolgozunk, és a körülményektől függően is folyamatosan változunk megállás nélkül. Ezért megfogalmazhatatlan hogy milyenek vagyunk.
Te te vagy. Ne azt akard tudni, milyen vagy, hanem csak tudd, Te te vagy.
Így van belefér egy emberbe ennyi minden.
Később azon kapod magad, hogy könnyen alkalmazkodsz, könnyen veszed az akadályokat, nyitott vagy, megvan bárkivel a közös hang.
Tök jó csak ne kelljen önjellemzést írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!