Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van olyan itt akinek öngyilkos...

Van olyan itt akinek öngyilkos lett az anyukája?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet átvészelni?
2020. márc. 12. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma egy hete lett öngyilkos a nevelőapám,akit sajátomként szerettem. Egy hét után még nehéz nyilatkozni, időnként sírok, időnként meg úgy érzem inkább eltemetem hátra az agyamba és úgy gondolom,meg sem történt és egyszer csak hazajön. Idővel majd rájövök,hogy soha többé nem lesz.. és akkor talán fel is fogom dolgozni. Mindenesetre részvétem, és nagyon sok erőt kívánok Neked is.
2020. márc. 12. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
jajj mària.😕😕😕😕
2020. márc. 12. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem :(
2020. márc. 12. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
nem mondta a kérdező, hogy vele történt meg
2020. márc. 13. 00:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos velem...
2020. márc. 13. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jaj! Majdnem az én történetemhez hasonló (nekem is majdnem öngyilkos lett - aztán végül az elhatalmasodott rákos sejtek vitték a sírba szegényt. Nem akart élni.)

Ha gondolod néhány alkalommal válthatunk privátba levelet - sajnos én kicsivel több, mint féléves haláleset után most érzem még erősebben a hiányát a Drágámnak...

2020. márc. 13. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Mármint én is anyukámról írok. (Sajnos csak 65 évet élt...) Béke Poraira! :(

Ui: illetve PoraiKra!

2020. márc. 13. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!