Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet úgy élni, ha se a...

Hogy lehet úgy élni, ha se a karrier, se a magánélet nem jött össze, és már esély sincs rá?

Figyelt kérdés
Hogy lehet valaki boldog, vagy egyáltalán hogy bírja elviselni az életet magányosan, szar munkahelyen, kevés pénzzel, hobbira se idő, se energia, se pénz...

2019. dec. 18. 15:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
hany eves vagy 80? csak mert ha nem akkor meg mind2 ossze johet 80 evesen meg mar mas erdekli az embereket...
2019. dec. 18. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
Erre van az egyház. Elhiteti, hogy ez a sorsod, és hogy majd a halal utan jobb lesz.
2019. dec. 18. 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
Úgy, hogy soha sem lehetetlen felállni, és újrakezdeni.
2019. dec. 18. 15:42
 4/12 anonim ***** válasza:
16%
A nyavajgástól jobb lesz... Menj el nepálba serpának. Vagy indiába riksásnak. Rájönnél h mivan. Tee önsajnálkozó
2019. dec. 18. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Van, aki önként dönt így. Se család, se munka, másban fedezi fel az élet szépségeit. Nekem ilyen szempontból példakép a zempléni kövesember:

https://www.youtube.com/watch?v=rmVfG1j8GZo&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=k11D9Q4Wp-4&t=1s

2019. dec. 18. 15:49
 6/12 anonim ***** válasza:
3%
A boldogság ellentétes az emberi természettel. A szenvedés az emberiség része. Egy és ugyanaz. Egyik írja le a másikat. Nem lehetsz boldog,ha nem építesz fel karriert és nem kezdesz el normális pénzt keresni. Ha bár így lesznek barátok és párkapcsolat,meg tele jó cuccok. De igazi érzelmeket sosem fogsz megélni. Csupán azt fogod majd tapasztalni hogy a pénz miatt szeretnek,mivel jól keresel. Innen pedig egyenes út a boldogtalansághoz. Egyetlen dolgot tehetsz vagy felépítessz egy karriert és elfogadod hogy emiatt szeretnek és talán boldog lehetsz vagy marad a magány,boldogtalanság. És nem biztos hogy ha ezt megteszed akkor is boldog leszel. Választhatsz.
2019. dec. 18. 15:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

,,De igazi érzelmeket sosem fogsz megélni. Csupán azt fogod majd tapasztalni hogy a pénz miatt szeretnek,mivel jól keresel. Innen pedig egyenes út a boldogtalansághoz."

Az első pár mondatod után kételkedtem volna, de ez alapján már nem.

Saját tapasztalat: mindig is én voltam a legjobb tanuló az iskolánkban (megyeszékhely, az egyik legjobb gimi), mindenki büszke volt rám, a város legjobb gimiseinél jobb érettségiket írtam, nagyon sok versenyre is jártam. Orvosira mentem, de 2,5 év kínszenvedés után ott hagytam. Ez alatt az évek alatt és a passzív félévem alatt én voltam a család szégyene, akinek valami az életben egyszer nem jött össze, a ,,csődtömeg". Hiába ott volt mögöttem a szorgalmas, dicső múlt, ami engem igazolt, hogy én márpedig nem vagyok csődtömeg, mégis annak tartottak. Majd másik szakra jöttem, itt már én vagyok az egyik dobogós az évfolyamban. Most már büszkék rám, meg mondják, hogy ,,még jó, hogy 5-öst kaptál, hát te nagyon ügyes vagy!". Olyan, mintha sose szerettek volna igazán :(

2019. dec. 18. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:
24%

"A boldogság ellentétes az emberi természettel."

Csak a prolikéval, a prollantyúk szeretnek szenvedni.

2019. dec. 18. 16:19
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
#8 Nem értek egyet. Ha neked az számít prolinak aki szegény,akkor te sem tudod mi az igazi boldogság. Pontosan ezért nem létezik. Pénzből nem vehetsz boldogságot. Szerinted a híres emberek akiknek mindenük megvan miért depressziósak vagy alkoholfüggők vagy lesznek öngyilkosok? Mert nem önmagáért szeretik hanem amit felépített és sok pénzük lett. Ez boldogtalanságba taszítja őket.
2019. dec. 18. 16:31
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
Mindenki a saját sorsának kovácsa, ha szar a munkahelyed, kevés a fizetésed keress jobbat, tanulj új dolgokat, legyenek céljaid. A nyavajgás és az önsajnálat nem segít.
2019. dec. 18. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!