Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet úgy élni, ha se a...

Hogy lehet úgy élni, ha se a karrier, se a magánélet nem jött össze, és már esély sincs rá?

Figyelt kérdés
Hogy lehet valaki boldog, vagy egyáltalán hogy bírja elviselni az életet magányosan, szar munkahelyen, kevés pénzzel, hobbira se idő, se energia, se pénz...

2019. dec. 18. 15:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
17%
akkor itt az ideje, hogy változtass rajta.. nem gondolod?
2019. dec. 18. 18:21
 12/12 anonim ***** válasza:
70%
Elsőként kérlek nézd meg A Titok c. Dokumentumfilmet! Segíteni fog. Amit tehetnél, hogy nyitsz új ismeretségek felé. Jó mód ha csatlakozol egy csapathoz, klubhoz, amelyik szimpatikus. Itt embereket fogsz megismerni,akikkel pozitív kapcsolatba kerülsz. Időnként találkoztok is, elfoglaltságot is ad. Bele fogsz tartozni egy közösségbe,ez szuper érzés! Közben találhatsz akár általuk egy jobb munkát is...tehát elindul egy pozitív folyamat. Leírom miért gondolom így: egyszer hasonló kilátástalan időszakomban voltam. Se társ,se barát,se munka,se pénz. Egy illető hívott, csatlakozzak hozzájuk,ez egy fiatalokból álló szervezet volt. Némely tag különösen kedves volt,szeretetet kaptam tőlük. Voltak bulik is,huszonévesek voltunk. Volt egy közös munkánk is. Az egyik tag segített bekerülni egy munkahelyre. Ott 2 év múlva felmondtam,de addigra megismertem ott egy embert,aki segített egy átmeneti munkában. Itt megismertem egy csajt, aki imádott engem, barátok lettünk, ő a későbbi szuper munkahelyére beajánlott engem. Jó munka, jó fizu. A fizuból a párommal tudtunk venni egy kis lakást, lett két gyerekünk és azóta értékelem amim van és mostmár mindig képes leszek pénz nélkül is olyanokat csinálni,amik örömet okoznak. A talált barátaim azóta is megvannak, felnőttünk mind. Anno az az egy lépés indította el ezt a folyamatot, hogy igent mondtam arra, hogy belépek a közösségükbe. Sose hidd hogy a jelenlegi állapot nem változhat. Lehet,hogy most kezdődik életed nagy kalandja. Csak nyiss az emberek felé!
2019. dec. 19. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!