Miért nem rendelkezik mindenki jó kommunikációs képességgel? Miért nem tud mindenki egyformán jól csajozni? Vagy pasizni?
Ez is egy készség ami fejleszthető..
Miért nem tud mindenki angolul? Vagy miért nem tudja mindenki lefutni a maratont? Csak gyakorolni kell és kész
Rossz kommunikációs képességek abból erednek hogy nem volt megfelelő példa.
Elvált vagy rossz szülők.
Ezt vigye tovább egy kapcsolatba? Mentális problémák sokaságát.
Mindenki a lehető legjobb párt keresi magának. Ha mindketten defektesek akkor az utód méginkább az lesz (ez vagy te).
Inkább az egészséges családmodellel rendelkezők szaporodjanak
A csajozás meg a pasizás másról sem szól, mint önmagad eladásáról, önmagad elŐadásáról, taktikázásról, és a másik fél tudatos fűzéséről...
Nagyon ritka az olyan ember, akivel őszinte módon, játszmák, máz és felszinesség nélkül lehetne ismerkedni, úg hogy mindketten tényleg önmagatokat adjátok tabuk és hazugságok nélkül.
Én nagyon őszinte szivű, korrekt, őszinte ember vagyok. Mindig igyekszem becsületes maradni, és tartani magamat az erkölcsi normákhoz és az etikához olyankor is, amikor egy ismerkedés során ezzel magam alatt vágom a fát, vagy unalmasnak, prűdnek tűnok.
Nem is voltam sikeres soha az ilyesmiben, és nem is élveztem sohasem.
30F
#8, #5 vagyok, és soha nem felejteném el az elveimet!
A másik meg, hogy amit te leirsz, az szerintem nagyon gáz, és lehet, hogy neked van párod, mig nekem nincs, viszont a te párod sem igazi párkapcsolat, mert egy igazi párkapcsolatnak pont az egyenrangúság a lényege. Ahol az egyik fél dominál, ualkodik, ott a másik fél sem teljesen egészséges.
Szóval, azok a lányok, akiknek te jössz be, nem százasok teljesen, hanem komoly lelki defektjeik vannak, amiket te tovább mélyitesz, és roncsot csinálsz belőlük. Azért merem ezt igy kimondani, mert ismertem hozzád hasonló srácot, és láttam kikkel járt, illetve milyen kapcsolatai voltak, és hogyan kerültek ki belőle a szerencsétlen lányok. Megnyomoritva!!
A srác meg egy nárcisztikus szociopata szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!