Hogy kezeljem jól az eddigi életem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most teljesen tanácstalan vagyok. Igazából csak ki akarom magamból írni, másnak úgy sem mondhatnám el.volt egy nagyon szuper munkahelyem. Sajnos tavaly nyáron bezárt végleg anyagi okok miatt, rá találtam az eddigi munkámra. Tök jó, picit monoton,már lassan az emberek is elkezdtek kedvelni. Nyilván itt is vannak nagyon rossz napjaim, amik jobban dominálnak mint a kellemes napok, így 29.vel felmondtam. Már-már nagyon bizonytalan vagyok, hogy jó döntést hoztam-e vajon?! Persze már nem tehetek semmit, itt ha beadod a felmondásod, akkor el is kell hogy menj. A másik pedig a párkapcsolatom. 10éve vagyunk együtt, de már az utolsó 2év nem nagyon megy. Ahogy érzem ő is szenved és én is. Nagyon erős személyiség párom, így nem merek elé állni ls szakítani, tudom az lenne mert hogy nekem biztos van valakim, ami nyilván nem igaz. Már nagyon elvagyok keseredve, tanácstalan vagyok, ha szakítunk nyilván tényleg nincs hova mennem, se szülő se barát, és még mellé van kettő kutya, akiket nem hagynék itt. Most lehetetlennek érzem az egészet. Tanácstalan vagyok és úgy érzem egyedül vagyok. Egy sima érettségim van, amivel nyilvánvaló nem tudok olyan hamar elhelyezkedni. Az a baj, hogy nem csak másokat, saját magam is becsapom az "én erős vagyok" blabala szöveggel. Nem nem vagyok erős, gyenge vagyok! Kis városban lakok, itt a munkalehetőség egyenlő a nullával. Azt szokták mondani minden kezdet nehéz, de ennek a végét apszolut nem látom, nem érzem, hogy valami sikerülni fog. Jelenleg itt tartok. Ahogy észre is vettétek "hirtelen"ember vagyok, próbálom kezelni,néha megy néha nem.2020. febr. 20. 04:41
1/3 anonim válasza:
Egyszerre egy területet tegyél rendbe, ne akarj mindent párhuzamosan, mert könnyen csúnya vége lehet. Igazából lehet a munkahelyi problémáid miatt látod a párkapcsolatodat is ennyire rossznak, az ember hajlamos a mélyponton felülvizsgálni az egész életét és súlyosabbnak látni a problémáit, mint ami. A munkát ott hagytad, ezen már nem tudsz változtatni, az, hogy ezen gondolkodsz teljesen felesleges, nem visz előre. Igyekezz másikat találni. Egyébként meg a párkapcsolatot meg lehetne próbálni helyrehozni, valamiért csak együtt vagytok már 10 éve. Minden kapcsolatban vannak holtpontok, nem mindig vagyunk hú de szerelmesek és boldogok. Ha tudod mi az a mi nem működik, meg kell próbálni rajta dolgozni. Ha elsőre nem megy, akkor próbálkozni kell tovább,nem pedig rögtön kilépni újrakezdeni. Hajrá, fel a fejjel és tegyél a kapcsolazodért és a jövődért!
2/3 anonim válasza:
Dobd el a a kapcsolatodat mint,h megjavisd...Mindig igy csinaltok lanyok.Szanalom.
3/3 anonim válasza:
Testvéred sincs akihez mehetnél? Mivel foglalkoztál előtte milyen munkáid voltak hátha tudok valami ötletet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!