Rám nyomult én visszautasítottam, ezek után tönkreteszi az életem? Hogy kezeljem az ilyen főnököt?
23/F vagyok és ez az első munkahelyem. Az első hetekben örültem, mint majom a farkának, hogy találtam végre melót nem is rossz fizuért és ráadásul a szakmámban. A hellyel nem volt alapvetően gond, gyorsan beilleszkedtem, bár már ekkor is feltűnt, hogy erős a klikkesedés, kisebb csoportokat alkotnak az emberek és úgy meg a susmus.
Az én részlegem egy szinte csak nőkből álló rész, ahol is 2 hónap után én titokban összejöttem egy hozzám hasonló korú kolléganőmmel. A "főnökasszony" egy 40 körüli nő, nem tudom hogyan, de szinte azonnal kiszimatolta a dolgot és innentől változott meg minden. Először feltűnően sokat segített nekem a munkában, majd elkezdett hívogatni ebédelni és aztán már munka után is programot szervezett, amit én viszont (tekintettel az akkor már barátnő-kolléganőmre) határozottan visszautasítottam.
Ezek után 180fokos fordultat állt be, elkezdett hirtelen "romlani" a teljesítményem, állandóan kritizál, a többi kolléganő furcsa módon elkezdett rám haragudni, piszkálni és beszélni a hátam mögött. Önmagában engem nem izgat a pusmogás, de ilyen légkörbe nem szívesen megyek, főleg, hogy barátnőm még inkább célpont lett, mint én. Mit csináljak? Ez az első munkahelyem, és nem szeretnék megint fél évig otthon ülni a semmiben, amíg más melót találok. Barátnőmtől sem várhatom el, hogy hagyja ott a munkahelyét. Nem jogilag, hanem emberileg szeretném ezt megoldani, ahogy lehet, de az elmebetegekhez nem értek sajna.
Ahol nők van összezárva hosszú ideig, abból a helyből előbb-utóbb viperafészek lesz. Én is dolgoztam ilyen helyen. Nem tudom miért, de ez valahogy kódolva van a nőkben, hogy ha csoportban vannak és nincsenek férfiak körülöttük, akkor viperákká válnak..
Ilyen helyen egyedüli férfiként aligha tudsz tenni bármit is...
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
kamu kérdés, a kérdező kb. ugyanebben a stílusban szokott feltenni ilyen kérdéseket, a sztori mindig más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!