Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magány. Ti is erre gondoltok...

Magány. Ti is erre gondoltok valentin napon? Akik nehezen élitek meg a magány

Figyelt kérdés

Teljesen egyedül vagyok, folyton próbálok ismerkedni, de sajnos nem találok egy lányt se aki elfogadná az egész lényem hibákkal együtt :( (Tudjuk milyen fiukért vannak oda a mai lányok)

Ti is sokat gondoltok arra milyen jó lenne pont egy ilyen napon megismerni vagy elhívni valakit, akivel majd később alakulna? :P Furcsa kérdés, de ha már egyedül vagyunk, miért ne..

Szívesen elhívnék egy lányt valahova, elég félénk vagyok stb, de megtenném :D Ti is akik nehezen élitek meg ezt, inkább oda se figyeltek vagy próbálkoztok ti is? :D

2020. febr. 14. 02:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Ez egy jó 5let:

[link]

2020. febr. 14. 11:09
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

az év 365 napján magányos vagyok, miért lenne ez másképp csak azért mert valentin nap?

minden nap gondolok a magányra, tökmindegy ünnepnap e vagy nem

amúgy meg megyek dolgozni éjszakás műszakba, ott kapok majd egy kis emberi érintkezést, hallgatok majd jó kis podcasteket munka közben, stb. ugyanolyan (munka)nap mint a többi

2020. febr. 14. 12:53
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Engem idén kivételesen nem izgat fel, mert tragédia történt a családban. Sokkal rosszabb....
2020. febr. 14. 14:02
 14/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy ti is rosszul vagytok, kifejezetten utolsó.

Aki szeretne róla beszélni vagy ismerkedni, itt vagyok szívesen én is :P Nem jó ez a magány

2020. febr. 14. 15:29
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
A halottak napján sem vagyok halott. A Valentin napján sem vagyok Valentin.
2020. febr. 14. 16:22
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

Én valentin napon elmentem bevásárolni magamnak, minden szar le van árazva lol. Ma deszkázni megyek, egyedül. Találd meg a lehetőségeket, ne szomorkodj egész nap. Mozdulj ki, nem kötelező a társaság. Inkább legyél egyedül, mintsem belemenj egy rossz kapcsolatba, a magány miatt.

19/L

2020. febr. 15. 09:36
 17/17 A kérdező kommentje:
19L aranyos vagy, én is így gondolom, de egyszerűen képtelen vagyok így élni tovább. Inkább mondanám azt hogy legyen vége az életemnek, mint hogy így folytassam tovább. Olyan kapcsolatba nem megyek bele, napi szinten próbálkozok de minden egyes nap csak ilyeneket találok akik mindig csak a plusz csalódást okozzák nekem, és már nagyon bele fáradtam hogy én nem lehetek boldog.
2020. febr. 15. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!