Úgy érzem, hogy kezdek teljesen tönkremenni. Mit tehetnék?
Már tinédzser korom óta magányosnak érzem magamat.Nem voltak,és most sincsenek emberi kapcsolataim,teljesen elszigetelődve érzem magamat a társadalomtól.
Egyre mélyebbre kerülök,már a munkában sem tudok teljesíteni,emiatt több munkahelyet ott kellett hagynom az utóbbi időkben.
Nyitok mások felé,ha lehetőségem van,de valahogy nem jutok el oda,hogy valakivel közelebb kerüljünk egymáshoz.Sokszor úgy érzem magamat,mintha egy másik bolygóról jöttem volna.
Voltam szakembernél is már a problémámmal,de nem igazán segített.
Nem tudom,hogy mi lesz velem,már egyre jobban összecsapnak a hullámok a fejem felett.
Miért kellett otthagynod a munkahelyeid? Miket szoktál szabadidődben csinálni?
Szerintem szimplán teljesen feleslegesen túlparázol mindent. Egyszerűen érezd jól magad és légy lazább. Nem tudom, hogy mi érdekel, de menj el gyúrni vagy animeconra, ami érdekel. Keress valami olyat, ami leköt és javít rajtad.
Még annyit hozzáfűznék(csak hogy ne tűnjek olyan brutálisan savanyú embernek),hogy amúgy észre tudom venni az apró dolgokat is,amik örömet szereznek nekem,pl.egy szép táj,egy aranyos állat,egy kedves gesztus valakitől,stb...
Az is gond,hogy talán túlzottan érzékeny lelkű ember vagyok,emiatt érnek olyan súlyosan a kudarcok,és ezért kerülök egyre mélyebbre az életben.
A munkahelyeimen amiatt nem tudtam teljesíteni,mert egyre inkább nehezemre esik a koncentrálás,egyre feledékenyebb vagyok.Néhány baki után pedig jobbnak láttam,hogy felmondok,mert nem akartam komolyabb hibákat elkövetni,és mert éreztem,hogy a jelenlegi állapotomban nem tudok intellektuálisabb feladatokat ellátni.
Jelenleg fizikai munkát végzek,hogy legyen egy kis pénzem,de abból nem tudom fenntartani az albérletet.
Szégyellem,hogy férfi létemre idáig süllyedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!