Magányos lányok, ti mennyire vágytok egy kapcsolatra, és abba a törődésre?
Nekem azt mondják (oké, a többség ilyen) hogy ha tudni szeretném hogy a barátnőmnek mi a programja (hol van) és sokat velem legyen, ez sok.. Szerintem ha én fiú létemre rettenetesen vágyok már egy törődö bújós lányra, akivel a legtöbb időmet tölthetem és hűségbe szerethetem, akkor biztos lányba is van ilyen, nyugtassatok meg :D
Szerintem igenis jó ha a másikat érdekli mit csinálsz ma, hogy vagy, ha van szabad időd töltsük együtt összebújva vagy séta stb... Tudom hogy a többségnek ez sok meg "ketrec", de biztos vagytok akinek nem :) -19F
Én csak párkapcsolatok terén vagyok magányos. 😅 Olyan irigy tudok lenni a húgomra és a párjára.
18L
A párkapcsolatban is kell szabadságot adni a másiknak, különben egy idő után feszélyezve érezheti magát a másik fél. Tehát állandóan együtt lenni nem egészséges, legalább is szerintem.
Amúgy van ilyen lányba is, azok között érdemes keresgélni, akik hajlamosak a féltékenységre, mert az tuti minden idejét vele dakarja tölteni és minden percedről tudni akar.
Célszerű az érdeklődési körödben, hobbidban párt keresni, mert azt együtt is tudjátok csinálni és nincs belőle súrlódási pont, hogy a párod túl sok időt fordít a hobbjára.
13-es én is, mondjuk nekem nincs családom, csak elszórtan, ritkán ide jött nagybátyám az új csajával, meg tudtak őríteni, pedig ők tipikusan azok a kis tolvaj fajták.. Szóval kitartás neked is :(
14-es igen, ebbe egyet értek, nem is keresek olyat akit ez zavarna, mert akkor tényleg nem jönne össze. Nekem szükségem van arra hogy éreztessék velem hogy szeretnek stb, mert eddigi tapasztalataim, ha például egy társkeresős lányt veszünk, ők például vissza járnak az oldalra, a facebookos lányok alig-alig írnak vissza órán ként, az instás lányok, hát KB a leg rosszabbak, félmeztelenül mutogatják magukat.. Ez csak a tapasztalatom a többségről, nagy tisztelet a kivételeknek <3
15-16 válaszát meg figyelembe se vegyétek, személy szerint az első mondat után nem is olvasom tovább az ilyen b*arcú flegma "válaszokat"
Köszi az eddigi normális többségnek az igazi VÁLASZOKAT :)
Nyugodtan írjatok még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!