Magányos lányok, ti mennyire vágytok egy kapcsolatra, és abba a törődésre?
Nekem azt mondják (oké, a többség ilyen) hogy ha tudni szeretném hogy a barátnőmnek mi a programja (hol van) és sokat velem legyen, ez sok.. Szerintem ha én fiú létemre rettenetesen vágyok már egy törődö bújós lányra, akivel a legtöbb időmet tölthetem és hűségbe szerethetem, akkor biztos lányba is van ilyen, nyugtassatok meg :D
Szerintem igenis jó ha a másikat érdekli mit csinálsz ma, hogy vagy, ha van szabad időd töltsük együtt összebújva vagy séta stb... Tudom hogy a többségnek ez sok meg "ketrec", de biztos vagytok akinek nem :) -19F
Lakótársam ilyen. Béreli a szobát, de konkrétan a pasijánál lakik már fél éve. De neki az az 1-2 nap kell, amikor ide leruccan néha és nem vele van. De tényleg csak 1-2 nap és már hónapok óta ez van.
Az én részemről ez lehetetlen lenne. Egyrészt a lakótársam büfészakra jár, soha egy vizsgájára nem tanult még rendesen de kettest se kapott soha. Nem izgulja túl. Én azért elég rendesen tanulok egész évben, plusz introvertált vagyok, a rajzolás a hobbim, egy művészlélek pedig nem tud folyamatos kapcsolódásban alkotni. Számunkra az alkotás akkor jön létre, amikor le tudunk szakadni a világról, beleértve az embereket is. Az a valós magány kell ehhez, amikor senki sincs a szobámban, csak én. A társas magány az, amikor az ember másokkal van, de kizárja őket. Pl: egy kollégiumi szobában muszáj, mert ott nem nagyon van egyedül az ember. 1 évet bírtam a kolit. Megfojtotta a lelkem, hogy nem voltam egyedül. :(
Van egy házas barátnőm is amúgy. Ők egyszobás lakásban élnek. Ő nem introvertált amúgy. :D neki nem nehéz egy szobában tanulnia a férjével, aki közben mondjuk videójátékozik. Na én ettől a falnak mennék. Amikor épp "szenvedek" valamivel, azt nem szívesen osztom meg mással egy légtérben, olyannal meg pláne nem, aki épp nagyban boldog. Engem hátráltat a munkámban.
Ja és figyelemzavaros vagyok. Bár az ADHD sokszor korrelál a művészi beállítódással. Nekem sok szempontból necces lenne egy szimbiotikus párkapcsolat. Kiégnék tőle. :( könnyebb annak, aki nem ilyen. Irigylem is őket!
Hát 8-as gyere, ide bújhatsz mert én is megőrülök egy ölelésért :D Viszont én sem szeretek akárkihez oda bújni stb, bevallom őszintén van hogy családtagtól sem nagyon fogadom szívesen, amit szégyenlek is, már nem mint ha 2nél több családtagom lenne. Minden esetre ha valaki szeretne beszélgetni, arra is vevő vagyok :P Bár még azt leírhatnád 8-as hogy ha lenne egy fiú aki szeret és hozzá bújhatsz, téged zavarna ha sokat akarna veled lenni, szinte minden nap, és mondjuk "gonosz csúnya gané módon" meg meri kédezni hogy mi a programod és mit csinálsz aznap? :D Nekem azt akarják bemesélni hogy ez "undorító" dolog.. Pedig szerintem tökre normális ha tudja az ember hogy a barátnője mikor mit csinál, és a fiú törődik a lánnyal :)
Az oda bújás része amit írtál megint elkeserített, annyira hiányzik nekem is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!