A teltebb, kövérebb lányokkal miért olyan nehéz ismerkedni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 18:37
11/15 anonim válasza:
Én is telt vagyok. Szórakozóhelyen eleve nem szeretek ismerkedni, szóval ha még sovány is lennék se hiszem, hogy ott könnyen befogható lennék. Ha ismerős szeretne rám mozdulni, akkor mindig átgondolom, hogy tényleg szeretne e valamit (szexen kívül) vagy esetleg megszégyeníteni akar (nevetség tárgyává tenni). Ha komolyabbat szeretne az illető, és ezt érzékelteti is akkor nem nagyon számít a külső (persze legyen ápolt, igényes), azt nézem meg mennyire udvarias, intelligens, humoros, van e közös témánk.
12/15 anonim válasza:
Én is hasonlóan gondolkodom, mint az előzőek. Önmagamnak sem tetszek, csúnya, kövér vagyok, miért is kellenék bárkinek. Úgyis találni fog az illető jobbat, aztán meg csak én kerülök mélypontra, mint már jó párszor kerültem
13/15 anonim válasza:
#12 Nagyon egyszerű a megoldás. Tegyél ellene!
14/15 anonim válasza:
A kövérség ellen lehet tenni, igazad van, de a csúnyasággal nem lehet mit kezdeni.
15/15 anonim válasza:
Maga a gondolat is taszítò hogy kövér hàjas nõvel legyek.
Igénytelenek és nem gondolnak bele hogy az òriàsi testsúlyuk a szìv megterhelése révén lassú vagy hirtelen halàlhoz vezethet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!