Hol lehet lányokkal ismerkedni? Hogy indítsak egy beszélgetést és hol?
Nagyon depis vagyok mióta tönkre ment a kapcsolatom . Az első szakitasom (hosszú kapcsolat) és úgy érzem öröké magányos leszek.
Halál utáni vágyam is van meg örülök.
Megértem hogy mi a bajod, nekem is nemrég volt az első, de én eleve depis szerű vagyok és introvertált szerű, nem szeretek sok ember közt lenni így az hogy élőbe egy lányt szólítsak le az kilőve.. Nagynehezen chateltem még valakivel aki elfogadott, túl is lettem kb az elsőn, de amilyen szerencsés vagyok csak nagyobb esélyes hogy soha "be nem foltozható" sebeket kaptam a "második" barátnőtől is amikor szó nélkül eltűnt tőlem. Szóval nem vagy egyedül, de neked biztos könnyebben lehetne barátnőd, biztosan élőbe találkoztatok és ismerkedtetek nem? Na én ennyire se voltam képes hogy leszólítsak valakit. +sok tulajdonságom van ami a legtöbb mai lánynak inkább nagy hátrány, mivel ők a nyitottabb kapcsolatot szeretik... Szóval foglald le magad valamivel amit élvezel, és ha meglátsz egy másik lányt aki kedves és hozzád illik beszélgess vele, az első lányka meg ha nem állt ki melletted ne is gondolj rá, én is ezen vagyok.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!