Hogyan és merre szoktatok ismerkedni lányokkal? Szórakozóhelyeket most hanyagoljuk.
Lol, megint egy ilyen kérdés.. A válasz: bárhol.
Utcán, buszonvillamosonvonatonrepulon, könyvtár (kedvenc helyem, kedvenc taktikával), reggeli futás közben, kisboltban, tanfolyamon, parkban, interneten(ez mindig idegen volt nekem).
Szerintem tényleg bárhol.
BÁRHOL!
De te inkább sehol, ha ezt a neten kell megkérdezned!
Mondtam, hogy fel fognak bukkanni az unatkozó "kommentelők". Annyira megjósoltam! :DD
De akkor első, csak neked újra:
"Hogyan?"
De jöhetnek hozzászólások is, örülnék, ha lenne végre jónéhány válasz is.
Kedves kérdező, mondjak neked egy nekem bevált, stilusomra igazított teknikát?
Szerinted nálad bejön, ha csak hebegsz a hölgy elött? Lehet a csaj simán visszaolt, vagy a kislány elsírja magát..
Hogyan kérdésre meg egyszerű a válasz, kommunikációval :O
Legyél kreatív.
Figyelj, igazitsd magadra, találj ki újat, mert ha egy olyan lanynál játszod akinél eljátszottam, az elhajt.
Szétszórva, feszülten (nem a hölgy miatt vagy feszült) oda mész a kiszemelthez, elsirod neki a bánatod, késésben vagy és a telefonod sem találod (nem versmondás, ne vigyázzanak állj) csorgessen meg.
Nincs meg, elköszöntök, nagyon megkoszonod a segítséget.
Tádámmmmmmmm.
Interneten. Vagy ha élőben ismerek meg valakit, akkor is interneten kezdeményezek.
Szociális fóbia 🤔🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!