Mit csináljak, ha nem bírom elviselni, ha egyedül vagyok és nincsenek körülöttem emberek, nincs kivel beszélgetnem, nincs mit csinálnom?
Mivel a vizsgaidőszak alatt hatalmas nyomás nehezedik az emberre, így akkor az energiáit arra fordítja, hogy megfeleljen, illetve elfojtja a feszkót. Viszont amikor hirtelen lemegy a súly, a sok feszültség ilyen-olyan formában a felezínre törik, és az ember anélkül akadna ki teljesen random dolgokon, hogy értené, mi miért történik.
Velem minden nehezebb időszak után ez történt, utólag jöttek ki rajtam a dolgok, és szerintem most veled is ez van. Mert ha belegondolsz, az, hogy két hétig nincs semmi kötelezettséged, nem olyan nagy probléma. Legrosszabb esetben is ha nem találsz semmit, két hét múlva újra a barátaiddal lehetsz és minden megoldódik, erre gondolj! Fel a fejjel, kész vagy a vizsgákkal, nincs semmi baj!
Istenem!- de jő érzés, amikor az ember túl van (főleg idő előtt) a vizsgákon!!! Gratulálok, csak így tovább!
Viszont eddig egy szót sem említettél a másik nemhez tartozó személyekről... Keress magadnak egy személyt közöttük! Mindjárt nem fogsz unatkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!