Hogyan váljak unalmassá a nő számára?
Figyelt kérdés
Valamiért unalmassá válok és egy idő után a nők nem keresnek, szakítanak, ha nem tudom, elfogyik az energiám, hogy folyamatosan szórakoztassam és fenntartsam meg lekössem a figyelmét meg programot szervezzek. Miért történik ez? Van egy olyan érzésem, hogy az ilyen ember nem is énmagam miatt van velem, nem is én rám kíváncsi, nem is akar megismerni és én velem lenni, csak a körítés érdekli. Ha nem tudja elfogadni, hogy nem mindíg van szórakoztatási ötletem, akkor miért jött össze velem, csak azért mert az elejé érdekesnek és szórakoztatónak tűntem? Csak azért teszi mert ő maga ötlettelen a saját szórakoztatását illetően? Erre kell neki a társ, párkapcsolat? Én nem úgy gondolom, hogy a férfi feladata a kapcsolatotban csak a nő szórakoztatása. Igaz az is hozzá tartozik, de miért kell egyből szakítani, ha a férfinak kifogynak az energiái és az ötletei? Nem lehet megbeszélni a dolgokat, hogy úra tudjon indulni és úratöltődni a dolog, a kapcsolat. Ezek szerint nem is az én személyem volt érdekes számára. 33 ffi2020. jan. 16. 08:41
1/5 A kérdező kommentje:
Bocs telefonról írok, eltévesztettem a kérdést: *Hogyan ne váljak unalmassá a nő számára?
2020. jan. 16. 08:43
2/5 anonim válasza:
Az az unalmas aki kiszámítható. Ne legyél az és kész.
3/5 anonim válasza:
Miért mindig ilyen nőt keresel?
Komolyan kérdem. Ezt a mintát láttad, mellette érzed magad férfinek?
Ha mindig ugyanaz a probléma, akkor az ok benned keresendő, de ezt nem rosszból mondom.
Olyan nőt kellene keresned, akinek vannak hobbijai, ambíciói is, amelyek nem egy férfihez kötődnek. Ne kapcsolatfüggőt szeress, hanem olyasvalakit, aki önmaga is megállná a helyét.
4/5 anonim válasza:
Freudi elszólás a kérdés és a javítás.
Eleinte azt hiszi tudsz írni a ceruzáddal, utána rájön mindegyik, hogy nem. Lufi.
5/5 anonim válasza:
inkább olvas könyveket többre mész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!