Miért nem lehetek fontos senki számára sem?
Én sem lehetek, de én tudom az okát. Sajnos nem lehet tenni ellene. Ha te nem tudod az okát, akkor keresd meg, ha tudod, akkor próbálj meg tenni ellene, ha nem lehet tenni ellene, akkor sok sikert és kitartást! Légy erős!
Ha gondolod, leírhatod privátban, hogy szerinted miért nem lehetsz fontos senkinek, szívesen meghallgatlak, talán tudok segíteni is.
Mindenesetre, kitartást!
Velem is hasonló a helyzet. Vannak barátaim meg minden, úgy érzem meg van mindenem mégsem vagyok boldog.. mert nincs akivel megosszam az életem. Akinek fontos lehetek.. éjszakánként mindig átvillan az agyamon, hogy olyan jó lenne ha valaki úgy aludna el éjszaka, hogy rám gondol. De ilyen sose lesz, nem kellek senkinek. Egyszerűen sose jön össze semmi ilyen téren. És már kezdek beletörődni. Jelenleg van egy lány akivel úgy nézett ki, hogy alakul valami... de most meg úgy néz ki nagyon nem alakul vagy nem tudom.. olyan fura lett egyik napról a másikra. Mintha lenne valakie de nem merné elmondani. Mindegy ő az utolsó akire ennyire oda figyelek, utána nem fogok ezzel foglalkozni.
Bocsi az ömlengésért de ki kellett adnom magamból.. :/
Sziasztok.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!