Szerintetek is mindig kellene egy nő egy férfi mellé, aki nem hagyja hogy a férfi rossz úton járjon?
Szerintem van benne igazság. Ez nem arról szól, hogy valaki pár hiányában magatehetetlen gyerek szintjén van és pátyolgatni kell minden szinten. Hanem az élet menedzseléséről.
Ismerek embereket a saját köreimből, akik ha nincs párjuk, nem érték volna el mindazt, amit: sokkal jobb munkahelyet, gyereket, saját házat. Mert egyedül más irányba menedzselték volna az életüket, inkább stagnáltak volna. Ez logikusan belátható. Kisebb dolgokban is előny, ha van valakinek párja. Például ha beteg, magától nem megy el orvoshoz mert jelentéktelennek tartja, de lehet nagyobb baj is a háttérben.
A kapcsolat hiányára is tudok példát, hogy párja elvesztése után évekkel (nem azonnal !) elkezdett hanyatlani és sodródni.
Aki kapcsolatban él, vagy a felnőtt élete nagy részét kapcsolatban töltötte, az nem tudhatja, hogy idővel rossz irányba is fordulhatott volna az élete akkor, ha mondjuk hosszú évekig nincs senkije.
Férjemmel imádjuk egymást, sok mindenben fejlődtünk is egymás hatására. De amióta együtt vagyunk felszedtünk mindketten pár kilót pedig én a kezdetektől sportra ösztönöztem, mégis idővel már csak én csináltam. Időnként rá tudom venni a mozgásra, de én saját magamon is inkább azt tapasztaltam, hogy a szingliség mellett könnyebb sportolni, mert akkor úgysincs kivel töltsem az időm és muszáj is hoznom a versenyképes formát ha ezen változtatni szeretnék. Most a munka után inkább összebújunk és filmezünk.
Az éjszakai játszásról mindig próbálom lebeszélni ha másnap munka van, de nem nagyon hallgat rám. Szóval az egy dolog hogy valaki törődik meg figyelmeztet de a döntés mindig az adott személy kezében van.
"Szerintetek is mindig kellene egy nő egy férfi mellé, aki nem hagyja hogy a férfi rossz úton járjon?"
Igen, ezt a nőt úgy hívják, hogy "Anyu". Az ő dolga lett volna, hogy megtanítsa a kisfiának legkésőbb 18 éves koráig, hogy normálisan egyen és tiszta ruhában járjon. Ha majd egyszer erre vágyom, akkor én is inkább szülök magamnak egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!