Ettől most rossz ember vagyok?
Nem vagy rossz ember. Szerintem csak vannak olyan emberek, akik nem valók tanárnak. Az én volt gimis osztályfőnököm is ilyen. Utáltuk, nem jól tanított, mi voltunk az első osztálya, utánunk is kapott egy 8 osztályosat. Állítólag a wikipédiából és más oldalakról felolvasva, összeollózva diktálta le a gyerekeknek az "anyagot". Most pedig jó lecsúszott a ranglétrán, mert egy kis faluban általános iskolás cigánygyerekeket tanít.
Kolléganőm, akinek a fia járt abba a 8 osztályosba, mondta, hogy a karma visszaüt.
Nem vagy. A tanáraim 95%-a szenny ember volt. Gyűlöltem olvasni az iskolás éveim alatt, és minden tantárgyat értelmetlennek tartottam, mert nem mondták el soha mit miért tanulunk, és úgy tanították hogy ne is lássak benne értelmet. Természetes volt a szorongás sok évig. Az utolsó gimis évemben már nem érdekelt.
A legutáltabb tantárgyam az irodalom volt, a tanár miatt. Miután kijártam a gimit, magamat tanítottam, és rájöttem hogy imádom az irodalmat, a nyelvtant, és író akarok lenni.
Érdekes, mik vannak.
Ismerős a helyzet. Viszont visszagondolva a diák éveimre régebben ,jöttem rá,hogy nem biztos,hogy rossz indulatúan mondtak minden ilyet.
Benned is megmaradt ez a sértés ennyi idő után is és biztos vagyok benne,hogy az életed nagy lépései előtt is néha,ha csak egy pillanatra is,de eszedbe jutottak a mondatok.
Néha szemétségnek érezzük azt,ami épít minket a jövőben.
23/L
A tanárodat én sem kedveltem volna a helyedben, nem jó ember. Ha meg nem sértelek, te sem vagy szimpatikus nekem.
Ennek oka:
Én a szerény, jóindulatú embereket kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!