Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nektek nincs már elegetek...

Nektek nincs már elegetek ebből az életből?

Figyelt kérdés
2020. jan. 5. 22:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10 számodra ilyen dolgok tényleg elegek, hogy minden másért kárpótoljanak ami szar az életben?
2020. jan. 5. 23:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem mindenkinek szar az élete!!
2020. jan. 5. 23:23
 13/19 Magic ***** válasza:
De, eléggé
2020. jan. 5. 23:30
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Sokszor de probalok a jo dolgokra figyelni es apro sikerekre. Ezek adnak erot mindennap. De a legtobb nap engem is elkapnak ilyen gondolatok hogy mi az ertelme, mikor lesz mar konyebb stb stb...

Apro valtozasok es fejlesztesekkel kezd, vagy valamivel ami kicsit mosolyra fakaszt es erot merithetsz belole!

2020. jan. 5. 23:50
 15/19 anonim ***** válasza:

"számodra ilyen dolgok tényleg elegek, hogy minden másért kárpótoljanak ami szar az életben?"

Nem. Eleve nem gondolom hogy engem kárpótolni kéne bármiért is.

Az élet olyan, amilyen, ebbe semmi beleszólásom nincs. Viszont amire van befolyásom, azt úgy intézem hogy minél több olyan legyen benne, ami nekem örömet okoz, ilyen egyszerű.

2020. jan. 6. 00:05
 16/19 Lazy Lover ***** válasza:
10 ez alapvető dolgok jó monoton életed lehet neked is ha ezek miatt kedvelsz élni
2020. jan. 6. 00:32
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

"ez alapvető dolgok jó monoton életed lehet neked is ha ezek miatt kedvelsz élni"

Megfordítva, elég szomorú élete lehet annak aki ilyen alapvető dolgokban képtelen örömöt találni.

2020. jan. 6. 00:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem 😱
2020. jan. 6. 00:55
 19/19 anonim ***** válasza:
54%

"Aki szeret élni és nincs elege belőle az, hogy csinálja ezt? Mit szeret benne?"

A feleségemet, a gyerekeket, a közös kis lakásunkat, a munkámat, a kihívásokat...

Persze lehetne úgy is nézni, hogy nincs 150 milliós és 25 milliós kocsim, nem vagyok a Google ügyvezetője, és a feleségem sem a világ legjobb nője... így is lehetne nézni a dolgokat, de attól senkinek sem lesz jobb, csak rosszabb.

2020. jan. 6. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!