Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha ti megtaláljátok egyszer a...

Ha ti megtaláljátok egyszer a párotokat, azt minek fogjátok köszönni? A szerencsés véletlennek vagy Istennek? Egyáltalán vannak véletlenek?

Figyelt kérdés
Az emberek keresik a társukat,társas lények vagyunk ezt mindenki tudja.Valakinek előbb sikerül valakinek utóbb ha soha nem sikerül valakinek az talán azért van mert nem akarta eléggé és így Isten sem segítette annyira mint azokat akik nagyon akarták és tettek is érte sokat.
2019. dec. 29. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Magamnak köszönöm. Bár az én felfogásomban-hitemben minden ember a maga istene, így mivel nálam én vagyok az isten, mondhatom azt is, hogy istennek köszönhetem.

Egyszerű a recept. Kerestem, tettem érte, és végül találtam. Nehéz, de nem lehetetlen.

2019. dec. 29. 15:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 vagyok, annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy biztos lesz olyan, aki szerint azért írtam azt, amit, mert istentagadó vagyok stb. Hát erről szó sincsen, ennek a dolognak ugyanis semmi köze nincsen a valláshoz. A kapcsolataidat te alakítod ki a másik emberrel, azaz magadban kell keresned a hibát, ha valami miatt ebben nehézségeid vannak. Van, akinek a hit segít, van, akinek a pszichológus, és még lehet sorolni, de a lényeg, hogy neked kell megoldani. Ez nem úgy működik, hogy este lefekszel aludni, összeteszed a kezed, és kéred Istent, hogy küldje el neked az igazit. Vagy kérsz tőle egy Audit vagy akármit. A keresztény vallás nem erről szól, és a párkeresés sem erről szól, nem így működik.
2019. dec. 29. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom meghatározni, hogy minek fogok tudni köszönni. 37 vagyok, eddig 1* volt egy jelentősebb ilyen érzésem, ami kölcsönös volt, de nem lett belőle semmi sem. Szerintem sok dolog okkal történik, és idővel kiderül mindennek az oka...
2019. dec. 29. 18:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Én már próbálkoztam: vagy én nem kellek, vagy a másik nem hozzám való, kapcsolatban él már, stb. A társkereső oldalak nekem túl kényszerhelyzet: az ember hirdeti magát, hátha előbb-utóbb "elkel", mint valami autópiacon egy használt kocsi.

Én a szerencsés véletlenben bízom. Majd akit a sors mellém sodor.

2019. dec. 29. 20:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Bazinagy csoda lenne, ha találnék egy barátnőt. :D
2019. dec. 29. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!