Van más is aki otthon lesz Szilveszterkor?
Én igen, mennék de nincs kivel. Igazából még sosem voltam ilyenkor sehol bulizni. Meg amúgyis kb 20x voltam életemben. Szóval nem az én világom a bulizás, de azért néha jó lenne, meg rossz érzés hogy más jól érzi magát én meg otthon fogok ülni...
Van más is így?
Hány éves vagy?
Én 23 vagyok.
A buli mitől megismételhetetlen mégis? Akkor mész el, amikor akarsz, és egy discoban pl majdnem tök ugyanaz, mint egy mezei szombaton, csak éjfélkor lenyomják a Himnuszt.
Az meg elég sokat elmond, hogy a vizsga az neked a megismételhető kategóriába esik, a bulikát kihagyni viszont katasztrófa. Vannak akiknek fontosabb, hogy minden pillanatot kihasználjanak a tanulásra (pl az orvosis, bme-s ismerőseim látástól mikulásig gyűrik ilyenkor az anyagot, sokan maradnak otthon bizony), és azt sem tudhatod, hogy hány vizsgalehetőség van. Lehet, hogy januárban már csak 1-2, a decemberire meg nem tudott még felkészülni (sok oka lehet ennek a lustaságon kívül, de egyikhez sincs közünk). Akkor pedig veszélyes megbukni, mert lehet, hogy nem tud elmenni UV-ra.
Szóval légy szíves, ne írj ilyen burkoltan lenéző kommenteket, amikben egyértelműen lenézed azokat, akik komolyan veszik a tanulást, a vizsgákat, és többre tartják a partizásnál. Még mindig nem az a normális (csak gyakori), aki tojik az egészre, nem érdekli, ha csúszik össze-vissza. Ha meg neked nincs ilyen problémád, jól jönnek ki a vizsgáid, akkor meg örülj, és ne ítélkezz mások felett anélkül, hogy tudnád, milyen az ő helyzetük.
Ja és mielőtt személyeskedni kezdenél, nem vagyok antiszoc, vizsgázni sem fogok mostanság, egyetemen sem tartoztam a legjobb diákok közé, és otthon sem maradok szilveszterkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!