Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van más is aki otthon lesz...

Van más is aki otthon lesz Szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Én igen, mennék de nincs kivel. Igazából még sosem voltam ilyenkor sehol bulizni. Meg amúgyis kb 20x voltam életemben. Szóval nem az én világom a bulizás, de azért néha jó lenne, meg rossz érzés hogy más jól érzi magát én meg otthon fogok ülni...

Van más is így?

Hány éves vagy?

Én 23 vagyok.

2019. dec. 26. 21:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam szilveszterkor bulizni.

Csak sokakkal ellentétben én ezt egyáltalán nem bánom. Nem gondolom, hogy attól, mert nem iszom magam kómás részegre az év utolsó napján, vagy épp nem szexelek félkábán random idegenekkel a diszkóban, annyival kevesebb lennék. Van tucatnyi más módja is, ahogy az ember el tudja magát foglalni, és őszintén megmondom, még jobban is élvezem, mint a "bulizást". Nem vagyunk egyformák. Kinek ez, kinek az jön be. Ha te sem vagy egy bulis egyén, egy percig se bánkódj! A legnagyobb hülyeség, amikor az ember nem a saját életét éli, hanem másokat utánnoz. Otthon is jól lehet érezni magad. :) Az meg, hogy ez a nap sem lesz nagyságrendekkel másabb, mint a többi... miért kéne ehhez betegesen ragaszkodni?

2019. dec. 26. 21:24
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor kimegyek valamerre, volt hogy elmentem erdőbe túrázni egyedül hajnalig. Vagy csak simán lefekszem, mint bármikor máskor.

A bulizás alapból soha nem vonzott, baráti társaságom se nagyon van, családdal sem szeretek lenni. Tölthetném hozzám hasonló szerencsétlenekkel is az év utolsó napját, de akkor már inkább vagyok egyedül. Vagy ülhetnék otthon anyámmal, de akkor már inkább maradok fent albérletben.

2019. dec. 26. 21:28
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is itthon leszek szilveszterkor.

Régebben barátnőimmel voltam de sajnos azóta már nen vagyunk barátnők.

Ez a nap is olyan mint a többi. Megvárom az éjfélt aztán lefekszem aludni.

Sosem voltam az a bulizós fajta...

28/N

2019. dec. 26. 21:32
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
én szívesen tartok házi bulit
2019. dec. 26. 22:06
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is itthon leszek, úgy néz ki. Igazából nincs is (még) kilátásban semmilyen program, vagy meghívás, de hogy őszinte legyek ha lenne sem mennék szerintem, nem vágyom már rá annyira, elvagyok itthon a családdal nyugisan, nem csinálok belőle nagy ügyet, persze azért pezsgőzünk stb.

Pár éve még barátnőkkel töltöttem, de egyik sem volt valami nagy durranás, úgyhogy annyira nem hiányoznak. :D

24/N

2019. dec. 26. 22:07
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valaki aki itt irt, hogy nem megy sehova, aldozza fel a hazat es akkor tartunk egy gyakoris hazibulit :D
2019. dec. 26. 22:12
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
3-án vizsgázok majd 2 tárgyból is :'(. Jó kis ürügy, de valószínűleg úgysem mennék sehová. Klasszikus értelemben sosem voltam még bulizni. 1 vagy 2x voltam a barátnőmnél...amikor még volt... 22F
2019. dec. 26. 22:49
 18/33 anonim ***** válasza:
19%

Pfhh szánalmasak vagytok . Ennyi magányos ember lenne itt ??? Furcsa ....

Amúgy tudom rossz vicc volt , én is egyedül leszek .. gondolom azért mert nem vagyok vicces ... ehehh :(

22/F

2019. dec. 26. 23:14
 19/33 anonim ***** válasza:
63%
Én nekem lenne kivel, de nincs mivel és nincs miért szóval maradok a seggemen. Nem nagy cucc amúgy, elmész valami buliba, ott megtalál 8 millió ember, főleg hogy lány vagy, nem egy nagy dolog ismerkedni. Sose értettem ezt a magányosságot, ismerkedni a legkönnyebb, a kisujjadat se kell mozdítani, én ronda vagyok mint a szar, egy ótvar selejt szar, ráadásul férfi, de megtalálnak mindig páran (néha csaj is, de csak sajnálatból), úgy hogy nem erőltetek semmit, nem kezdeményezek beszélgetést. Aztán utána már lesz kivel csevegni, meg újra buliba találkozni blabla...
2019. dec. 26. 23:40
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én, sajnos akivel megbeszéltem, hogy együtt szilveszterezünk lecserélt.

20/L

2019. dec. 27. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!