Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van más is aki otthon lesz...

Van más is aki otthon lesz Szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Én igen, mennék de nincs kivel. Igazából még sosem voltam ilyenkor sehol bulizni. Meg amúgyis kb 20x voltam életemben. Szóval nem az én világom a bulizás, de azért néha jó lenne, meg rossz érzés hogy más jól érzi magát én meg otthon fogok ülni...

Van más is így?

Hány éves vagy?

Én 23 vagyok.

2019. dec. 26. 21:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

32 évem alatt 1x voltam szórakozni szilveszterkor 😅

Most is otthon leszünk, nem izgat az az este

2019. dec. 27. 09:20
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Meló van aznap. Fáradtan nem megyek sehova. Nem is akarok menni.

30F

2019. dec. 27. 12:43
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen,elég sanszos. Pedig ilyenkor csak haverokra vágyna az ember,meg sztorikra,amiket később az unokáinak elmesél. De sajna ugy alakult,hogy nem megyek sehova. Nekem nincs életem :P. Veszek két zacskó nachost,és azzal el leszek újévig . Asszem ez a jelenlegi terv
2019. dec. 27. 13:05
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is otthon leszek,mindig is otthol voltam szilveszterkor.

29/N

2019. dec. 27. 13:25
 25/33 anonim ***** válasza:
Igen van, ugyan ezt érzem, csak én 2 évvel fiatalabb vagyok,én benne lennék ha szervez valaki valahol egy találkozót,szerintem sok veszíteni valónk nincs.
2019. dec. 28. 04:37
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Dec. 31 6-18

Jan 1 10-22 dolgozok

31 este még talán sétálunk egyet a belvárosban, esetleg eszünk valamit ha találunk jó helyet, de éjfélig nem valószínű, hogy fent maradok,9- 10 körül maximum haza kellene érni, hogy reggel tudjak kelni.

28/F

2019. dec. 28. 07:01
 27/33 anonim ***** válasza:
67%

nem értem, hogy egyes fiatalok a tanulást választják buli helyett. én is egyetemre járok, de 31-én délután 4-ig tudok tanulni, meg január 1-én meg amúgy is pihennék. szerintem azért egy buli megismételhetetlen, de egy vizsga igen. az a pár óra, ami kiesik tanulási időből, nem gondolom, hogy annyira befolyásolná a vizsgát.

Én megyek bulizni

2019. dec. 28. 10:09
 28/33 anonim ***** válasza:
67%
Elozonek igaza van. Akik azt mondjak, hogy tanulniuk kell csak kifogaskent hasznaljak ezt, mert antiszocok, nem hivtak oket sehova. Fogadjunk, hogy pont 8 es ejfel kozott nem fogtok tanulni:D
2019. dec. 28. 10:13
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

" azért egy buli megismételhetetlen, de egy vizsga igen"

Hát, azért én egy vizsgát sem szívesen ismételnék...

A bulira el is kell készülni... Akkor eltart hajnalig, aztán kora délutánig alszok, tehát kapásból 24 óra kiesik. Ha az alvást, evést leszámítom, így is nyerek 16 órát, ha tanulok...

Igen, felvehetném későbbre is a vizsgát, de akkor meg már dolgozok. Na meg a nyelvvel is foglalkoznom kell, mivel még nincs nyelvvizsgám, és nem akkor akarok vele küzdeni, amikor már az államvizsgára készülök.

Lenne lehetőségem bulizni, de számomra ez most fontosabb.

2019. dec. 28. 11:22
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is itthon leszek kettesben a párommal. Nem szeretünk eljárni bulizni ilyenkor, meg amúgyis a mi zenei stílusunkhoz illő buli kevés van. Hívtunk barátokat, de valahogy mindenki máshol lesz, vagy szintén ketten a párjával. Ez van. Itthon lájtosan iszogatunk, kártyázunk, sétálunk esetleg a környékünkön, nézünk valami jó filmet, készîtünk valami kaját. Masnap reggel amúgy is dolgozik párom, én meg 3-án vizsgázom, bár aznap este nem tanulok, nem lesz egy olyan veszes vizsga (remélem). Amúgy szilveszterkor kimondottan sose tanultam, pedig volt egy két január eleji vizsgám már.

25/L

2019. dec. 29. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!