Ti mit csináltok szilveszterkor otthon?
Tudnátok mondani jó filmeket, könyveket esetleg valamilyen oldalakat, amikkel el lehet ütni az időt?
Köszi! :)
19/L
Gyakorizok.
Összedobtam nemrég egy nagyon gyors kis harapnivalót, virslis lepényt. Nem mintha nem lenne kaja ezenkívül, de kellett alkotnom valamit :D
A továbbiakban szerintem tévézni fogok, feltéve ha találok jó műsort.
Jó filmet ajánlani (?) Macska jaj, A cigányok ideje, 12 év rabszolgaság.
Egyelőre itt meg facebookon nézelődök, utána valószínű jönnek az unokatesómék, ha nem akkor a családdal társasozunk. Később lehet írok valamit, mert errefelé eléggé nyugis az élet, vagy nézek egy rajzfilmet. Amit ajánlok: Aranyhaj, Zootopia. Filmek közül: Dirty dancing (ennyi jut jelenleg eszembe). Könyvek közül: Lux-sorozat, Csitt, csitt sorozat.
Boldog új évet!
Ugyanazt mint mindig is szoktam: alszok.
De ha jó időtöltést szeretnél ajánlhatok egy-két sorozatot: Riverdale, Vámpírnaplók,de attól függ milyen fajta sorikat szeretsz
alszok. persze csak éjfélig, amikor felébredek a puffogtatásra. aztán alszom tovább. nézz sorozatot. pl stranger things. garantáltan nem fogsz aludni :D
de ezen a dmd oldalon találsz sok jó sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!