Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki tölti ma egyedül a karácsonyt?

Ki tölti ma egyedül a karácsonyt?

Figyelt kérdés
És mire vágynál, milyen gondolatok járnak a fejedben?
2019. dec. 24. 13:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nos a szokásos magányos film nézős, olvasós, takarítás és más egyébbel ütöm el az időm. szüleimmel töltöm mint mindig majd később rokonoknál de unalmas eléggé és csak reménykedem mindig jövőre már nem igy lesz...

19/F

2019. dec. 24. 18:23
 12/21 anonim ***** válasza:

Mi bánt a legjobban 12-es válaszoló? Nálad is a Húsvéti "Keresztre Feszítettek" érzés jelent meg a "Szeretet Ünnepe" helyett?

Én most jöttem haza egy nagyobb sétából a városban - tömegközlekedés híján.

Beültem egy templomba, hogy elcsendesedjenek a gondolataim. De nekem is tovább zakatolnak...

2019. dec. 24. 18:31
 13/21 Betty26 ***** válasza:
Én is egyedül tőltöm de ez az év szerencsétlen kapcsolatai után nem is várhatam mást.
2019. dec. 24. 19:36
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

Sziasztok!

Azt ugye akik megemlítik, hogy a barátaik feléjük sem néznek tudjátok, hogy ezt teszitek ti is? Lehet, hogy azok a barátaitok ugyan olyan magányban töltik az estéket, őket is örlik a nappalok, és ők is tőletek várják, hogy rájuk írjatok? Az emberek alapvetően nagyon magányosak az internet korában, mivel felépítenek egy látszatot, a jólét látszatát, persze lehet írkálni a neten egymásnak, lehet, hogy van 2000 ismerősöd facebookon, de sohasem lesz megközelítően sem az érzés ugyan az, mint amikor együtt töltötök időt. Dobjátok el az önbecsüléseteket, és írjatok rá a barátaitokra, több mint valószínű, hogy ők is ugyan azt érzik mint ti, és azon merengenek, hogy ti miért nem kezdeményeztek sohasem? :( Lassan eljár felettünk az idő, ne várjatok heteket, hónapokat, vagy csak napokat sem, kezdeményezzetek ti, nyiljatok meg a barátaitok előtt. Az esetben ha furcsálják, és még ezek után sem töltenek veletek több időt, akkor kapcsoljátok be a szociális érzékeiteket, és próbáljatok meg becsatlakozni valahova. Engem a magány megtanított arra, hogy nyitnom kell mások felé, nem tehetem, hogy csak várom azt, hogy mások tegyék meg, mivel nincs sok időnk a földön, utána örökké semmis lesz, ha hülyeséget csinálsz is, vagy beégeted magad, vagy bénázol a lány/fiú előtt aki tetszik neked, már nem számít sohasem, de most kell meglépjed, hogy az itt töltött időtök ne keserves szenvedés legyen, tudom, nehéz, de ezzel magatoknak tesztek szívességet, merjetek lépni, merjetek kezdeményezni.

100 év múlva semmi nem számít...lépjetek

24/f

2019. dec. 24. 20:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is egyedül töltöm. Első karácsonyom így. De jobb, mint eddig, mikor reggeltől estig a konyhában robotoltam. A válásnak is vannak előnyei. Filmezek, cseteltem délután sokat, páran hívtak telefonon. Elvagyok. De hiányzik nagyon, hogy nincs kihez bújnom.
2019. dec. 24. 20:25
 16/21 anonim ***** válasza:
En egyedul toltom mindig...nincs hozzá kedvem. Arra hogy szeressen akit szeretek...meg még több innivalóra. Remelem hogy az elozo is olyan valoszinu mint az utobbi....
2019. dec. 24. 20:43
 17/21 anonim ***** válasza:

24f, fogalmad sincs rola, hogy hanyszor probaltam oket ravenni, hogy elmenjunk a karacsonyi vasarba pl, hogy talalkozzunk karacsony elott, hanszor irtam rajuk es csak levegonek lettem nezve "bocsi, azt hittem valaszoltam"

Mindegyik hazament a csaladjahoz, nem egyedul toltik a karacsonyt.

2019. dec. 24. 21:03
 18/21 anonim ***** válasza:

Szülőkkel töltöm, de nem a legvidámabb... édesapám már 1.5 éve rákkal küzd, fájdalmai vannak, természetesen párom nincs már nagyon rég óta, ennél jobb nem is lehetne, inkább megyek, és iszok valamit.

Boldog békés karácsonyt kívánok, kedves kérdező.

2019. dec. 24. 21:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is egyedül töltöm. Szerintem egyedül is lehet nem keserűen, hanem jól. Én díszítettem, csináltam kaját, csak úgy magamnak. Senki nem dirigál, nem vagyok cseléd hogy főzzek egész nap, csak azt csináltam amihez kedvem volt. Valaki mondta és tényleg, mindennel megvan az előnye.
2019. dec. 25. 01:06
 20/21 A kérdező kommentje:

14: alapvetően igazad van, nagyon is. Sajnos én is voltam már az a "barát", akit valaki várt, de én nem mentem, pedig nem volt különösebb dolgom, csak a távolság zavart.

18: sajnálom apukádat. Nekem egy kollégám apukája ment el pár éve szintén rákban. Ha monhatok ilyet, és kérlek, ne értsd félre, bizonyos értelemben szerencsés vagy: még időben el tudsz búcsúzni tőle.

2019. dec. 25. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!