Ki tölti még egyedül a karácsonyt?
ÉN megint egyedül fogom tölteni, sajns nicnsenek ismerőseim, se család .
26/F
Én nem. De ha gondolod, vagy valaki gondolja aki magányos szívesen beszélgetek vele. Csak szólok, nem vagyok homár, sem szekszuális ragadozó, csak szeretek beszélgetni, autókról, politikáról, fociról, meg úgy bármiről.
20/F
Hogyhogy nincsenek se ismerőseid, se családod? Tényleg senkid sincs? Egyetlen rokon sem? Nem érdekel senki, talán csak magaddal foglalkozol, hogy így egyedül maradtál?
Van egy mondás: "Senki sem magányos, akit érdekel egy másik ember sorsa."
Sziasztok.
Én is egyedül töltöm a karácsonyt. vagyis nem teljesen egyedül, itt van mellettem a kis kutyám :)
27N
Kérdező!
Aki csak a külsődért szeret, azzal nem is érdemes családot alapítani - csak szólok és bocs, hogy itt válaszolok az üzenetedre, de privikre nem szoktam reagálni, sajnos sok a belsőleg szinten aluli kretén. :D
Nem mondta senki, hogy könnyű, de nem is lehetetlen és én vagyok erre az élő példa! Boldog karit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!