Van itt rajtam kívül más is aki éppen munkanélküli lett az ünnepek előtt?
Október elején mondtam fel, illetve váltak el útjaink közös megegyezéssel. Nagyon kevés volt a pénz, ezért egyre több dolgot kellett csinálni. Olyan szigor lett fentről, ha nem jól áll a hajad szála, azért is fizethetsz. Annyiszor átírták a beosztást, hogy nem tudtam követni, nem mentem az adott napon, pedig mennem kellett volna.
Azóta nem találtam állást. Nagyon válogatós vagyok, nem vállalok el akármit, ismerem magam, hogy ha nem tetszik, nagyon gyorsan otthagyom. Amit utálok csinálni, abban rossz vagyok és hosszú távra keresek munkahelyet, nem 1-2 hónapra. Ehhez még elég szerencsétlenül keresek állást is, nem könnyű így elhelyezkedni. Hiába van itt a Mercedes a közelben, semmi kedvem hozzá. Voltam egyszer gyárlátogatáson, illetve dolgoztam gyárban még korábban, szép meg jó, de a hideg kiráz a monoton sori munka gondolatától.
Volt egy minimális tartalékom, de elfogyott, igényeltem némi támogatást, ebből fizetek egy tanfolyamot, amivel talán sikerül elhelyezkedni. Kis túlzással egyik napról a másikra élek most. Még otthon lakom, ami nagy segítség, egy csomó kiadást megspórolok, nem is lenne miből fizetni. Sosem kerestem annyit, hogy egyedül megérje elköltözni, mert a lakásra még lehet, hogy jutna, kajára és a többire már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!