Ti nem szoktatok arra gondolni, hogy jobb lett volna ha inkább egy bogárnak születtek?
Úgy vélem, hogy magunk választjuk meg emberként, hogy minek akarunk megfelelni és mit engedünk az életünkbe. Szabad akaratunk van erre. A fogyasztói társadalom és a társadalmi konvenciók azoknál az embereknél vannak túltolva, akiknek kevés saját ötletük van és nincs kikristályosodott értékrendjük.
De jó hír, hogy ezek tanulhatók, fejleszthetők.
Érdekes pl, hogy a szüleim diplomás, aktatáskás, öltönyös életpályát szántak nekem. Hosszú vergődések és kitérők után kezdtem a magam útját járni, totál nem az lettem, amit ők akartak, de jól érzem magamat és eszem ágában nem lenne büdösbogárnak születni. XD
"Nincs fájdalmas haláltusája"
Kivéve, ha az én ablakomon repül be. Mindig bezárom őket egy kis befőttesüvegbe, kirakom a napra, így a melegtől, a levegőtlenségtől és a bezártságtól lassan pusztulnak el.
Amatőr vagy. Ebben semmi poén nincs.
Én ebola vírus akarok lenni! :D
Ezen még nem gondolkoztam, de például a mai napomat is végigsírtam; ennél már bogárként is jobb lenne.
Vagy macskaként, aki lakásban lakik és macskabolond gazdái vannak. :)
# 5
Erre engem is megtaníthatnál! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!