Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti hogyan karolnátok fel egy...

Ti hogyan karolnátok fel egy fiatal prostituált lányt? Hogyan segítenél neki, miképpen próbálnád lebeszélni arról amit csinál?

Figyelt kérdés

Egy 24 éves baromi értelmes, kedves, szép lányról van szó, akinek sajnos kisiklott az élete, otthagyta a munkahelyét,ahol recepciós volt és prostituáltnak állt. Mivel mutatós a külseje, így elég "jól keres" ugyan, mégsem boldog, sőt, szerintem depressziós lett teljesen.

Egyre többször kábítószerezik, iszik, nyugtatót is szed (Frontint). Nagyon szeretem ezt a lányt és sajnálom őt, mert egyébként 2 nyelvvizsgája is van (és érettségije ), nem egy buta emberről van szó. Egyszerűen csak megromlott a kapcsolata az anyjával, és kiakart törni, elköltözni végleg otthonról, aki egyébként hozzáteszem, sikerült is neki.... csak hát ilyen áron. Mostmár fél éve Pesten lakik albérletben, de "legalább nem kell látnia sem az anyját".

Minden vélemény érdekel.

2019. dec. 14. 14:10
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

70%-os márcsak azért is van rém buta, mert felállítasz rólam egy olyan fikciót, aminek nulla kapcsolata van a valósággal!

1. Honnan tudod, hogy mennyit keresek?

2. Honnan tudod, hogy a csaj szemében nem vagyok férfi, nem szeret engem? (Én ezeket ugyanis egy árva szóval nem említettem)!

3. Honnan veszed, hogy nekem csak egy ócska, ezeréves csotrogány kocsira telik és nem egy újonnan vett audira?

De ha már ennyire eltértél a témától, közlöm veled, hogy vállalkozó vagyok, és megvan a havi 400-600 nettó is aranyom, és képzeld, audim van, nem 20 éves opelem! ;)

Na erre böfögj valamit!

És megvalami: az előző kommented első (! De csak az első!!!) Felével egyetértek! Lehet, nem vagyok eléggé Férfi, nem vagyok elég határozott!

Tudod mit? Mostantól majd az leszek és teszek egy próbát a "bevágom a kádba és lezuhanyoztatom" szimbolikus tanácsoddal! Mit szólsz? :)

2019. dec. 14. 18:20
 32/48 anonim ***** válasza:
A mese melyik része a kamu?
2019. dec. 14. 18:32
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok beleszólni, de szerintem mostmár tenni kellene valamit, mert az egész láthatóan átment anyázásba. Az jó kérdés, hogy mit, fogalmam sincs... Nyugodjatok le és legalább egymást ne gyilkoljuk, mindenki szarul van az látszik és ezt meg is lehet érteni; de akkor sem kellene senkit senkinek sértegetni mert ez nem csak iszonyú infantilis, hanem lejáratja magát az oldalt is. Tíz perc szünet, kávé és friss barlangi levegő...
2019. dec. 14. 18:36
 34/48 anonim ***** válasza:

4-600 nettóból nem leszel sugardaddy bárhogy is erőlködsz (már ha nem kamu...). Gyenge próbálkozás még csak belefogni is. Ha kicsit jobban meghúzza a hetet, akár csak napi 3-4 vendéggel, simán összekúrja ennek a többszörösét is.

Ha eddig lett volna bármilyen esélyed nála, akkor tudtál volna rá hatni. Láthatólag semmi esélyed nincs.

...

Egyetlen egy válasz van a kérdésre, és mindenki egyetért velem. Azon lehet és kell is segíteni aki változni akar. Ez csak egy qrva, ha nem akar ebből kimászni, akkor semmi értelme erőlködni és magadat tönkretenni.

2019. dec. 14. 19:01
 35/48 anonim ***** válasza:
Ahh figyelj . Igazat írnak a többiek :D Engedd el az egészet mert csak szarul fogsz járni .
2019. dec. 14. 20:27
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Mondd már el kérlek, mit tett az anyja, hogy inkább k.u.r.v.á.n.a.k. állt a lány..annyira csak nem lehetett szörnyű, ha jó iskolába járatták.

A mentális problémákon amúgy a drogok meg az alkohol csak rontanak. Nekem az jön le, hogy őt nem érdekli, hogy mivel keres pénzt, addig amíg gyorsan hozzájut, és nem is kevéshez.

Ez a bármit megtenne hogy ne lássa az anyját szöveg pedig...számomra kifogás. Milliónyi ember érez ugyanígy, sőt én is ismerek nem egy ilyen embert, de érdekes módon, egyik sem állt prostinak, inkább többet dolgoznak, hogy ne kelljen haza költözniük.

Nagyon szép pluszpénz lett volna neki, ha mondjuk ilyen nyelvtudással magánórákat adott volna. Tudod miért nem a nehezebb utat választotta?! Mert azért többet kellett volna tennie annál, minthogy széttárja a lábait.

2019. dec. 14. 20:27
 37/48 anonim ***** válasza:
27%

Kedves kérdező!

Lenne egy ember aki segítene, de te nem válaszolsz...

Ha segíteni akarsz, válaszolj annak aki kétszer üzent.

Köszi.

2019. dec. 14. 21:40
 38/48 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, ez valami prostimentő szolgálat?
2019. dec. 14. 21:42
 39/48 A kérdező kommentje:

#37 köszönöm, de nem élek vele. Nem akarom, hogy a szóbanforgó lány rosszul/ kellemetlenül érezze magát, hogy egy számára vadidegen ember társaságában leülünk vele -beszélgetni.... nem, ez biztosan nem játszik, gondolom megérted!

Tanácsokat szívesen fogadok, de idegenek beavatkozását ebbe az egészbe nyilván nem pártolom.

2019. dec. 14. 21:46
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad a gina meg a fürdőkád 😃
2019. dec. 14. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!