Ti hogyan karolnátok fel egy fiatal prostituált lányt? Hogyan segítenél neki, miképpen próbálnád lebeszélni arról amit csinál?
Egy 24 éves baromi értelmes, kedves, szép lányról van szó, akinek sajnos kisiklott az élete, otthagyta a munkahelyét,ahol recepciós volt és prostituáltnak állt. Mivel mutatós a külseje, így elég "jól keres" ugyan, mégsem boldog, sőt, szerintem depressziós lett teljesen.
Egyre többször kábítószerezik, iszik, nyugtatót is szed (Frontint). Nagyon szeretem ezt a lányt és sajnálom őt, mert egyébként 2 nyelvvizsgája is van (és érettségije ), nem egy buta emberről van szó. Egyszerűen csak megromlott a kapcsolata az anyjával, és kiakart törni, elköltözni végleg otthonról, aki egyébként hozzáteszem, sikerült is neki.... csak hát ilyen áron. Mostmár fél éve Pesten lakik albérletben, de "legalább nem kell látnia sem az anyját".
Minden vélemény érdekel.
Sehogy.
Hidd el, kb. reménytelen dolgot akarsz véghezvinni.
Én elhiszem, hogy szimpatikus neked ez a lány, és azt is, hogy akár még egy sokkal jobb jövő is várhatott volna rá. De az, hogy valaki egy recepciós munkát lazán otthagy azért, hogy vadidegeneknek tegye szét a lábát, az valószínűleg nem az a jellem, akit meg lehet győzni. És nem, nem fogod tudni meggyőzni, hogy majd sokkal jobb lesz neki, ha egy nap robotolással fog annyit keresni, mint egy húszperces menettel. Tudom, hogy ez nem normális gondolkodásmód, de aki erre a "szakmára" adja a fejét, az jellemzően így szokott gondolkodni. Neki a gyors pénzszerzés többet ér, mint az élete. Persze, meg lehet magyarázni... csak a helyzet az, hogy rosszabb helyzetű emberek is tudtak, és tudnak boldogulni anélkül, hogy prostinak mennének. Oké, Pest nem a legolcsóbb, de ha 150 nettót megkeres, abból azért már telik egy olcsóbb albérletre meg rezsire. Onnantól meg el lehet indulni előre. Két nyelvvizsga... mondjuk nem tudom, milyen szintű, mert végső soron az alapfokú nyelvvizsga is nyelvvizsga, pedig nagy piaci értéke nincs... de ha feltételezünk egy társalgási szintű nyelvtudást, azzal már lehetne mit kezdeni.
De felesleges tovább ragozni. Találhatott volna más megoldást, csak nem akart, mert így egyszerűbb volt sokat keresni. Ha van felesleges ötvenmilliód, akkor rábeszélheted, hogy hagyja ott, és te fizetsz neki naponta egy húszezrest, pár évig... mert más "érv" őt nem fogja érdekelni.
Esélyed sincs kedves kis barátom.
Te ebben a képben mindig a lúzer balf...sz maradsz.
Soha az életbe nem fogsz annyit keresni, hogy biztosítsd neki ezt az életszínvonalat.
A kedvedért meg nem fogja feladni a 15-30ezres órabért.Nem vagy annyira jó pasi, hogy beüljön miattad az egyetemre vagy viszatérjen a fisfos melókhoz.
Felejtsd el, keress magad ligájában nőt. Qrvából nem lesz szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!