Ti hogyan karolnátok fel egy fiatal prostituált lányt? Hogyan segítenél neki, miképpen próbálnád lebeszélni arról amit csinál?
Egy 24 éves baromi értelmes, kedves, szép lányról van szó, akinek sajnos kisiklott az élete, otthagyta a munkahelyét,ahol recepciós volt és prostituáltnak állt. Mivel mutatós a külseje, így elég "jól keres" ugyan, mégsem boldog, sőt, szerintem depressziós lett teljesen.
Egyre többször kábítószerezik, iszik, nyugtatót is szed (Frontint). Nagyon szeretem ezt a lányt és sajnálom őt, mert egyébként 2 nyelvvizsgája is van (és érettségije ), nem egy buta emberről van szó. Egyszerűen csak megromlott a kapcsolata az anyjával, és kiakart törni, elköltözni végleg otthonról, aki egyébként hozzáteszem, sikerült is neki.... csak hát ilyen áron. Mostmár fél éve Pesten lakik albérletben, de "legalább nem kell látnia sem az anyját".
Minden vélemény érdekel.
Angol felsőfok, német közép van neki, mert 5 évfolyamos nyelvi tagozatos gimibe járt. Eppen ezért fogalmaztam úgy, hogy nagyon nem buta....
Azonban tizenéves kora óta pszichológiai problémai vannak, sosem volt teljesen stabil lelkileg, talán pont ezért is mondott fel a munkahelyén es váltott prostitúcióra. Az anyját utálja es bármire képes hogy elszakadjon tőle, legalábbis ezzel védekezik...
Akadj már le róla. Majd keres egy sugar daddyt.
Nyugodj meg, nem te leszel az.
Ehhez minimum 1.5-2 millió nettós fizu kéne itthon...
Borzasztoan naiv es nevetseges vagy kerdezo 😀 kaptal vagy 20 ugyanolyan valaszt, de te meg mindig fujod a hulyeseged.
Na a te fajtadra szoktak azt mondani, hogy aki hulye, az meg is meg is erdemli.
#24 1. Először is, hogy jössz te ahhoz, hogy értékítéletet fogalmazz meg rólam, aki segíteni szeretne egy lány barátján, akit évek óta ismer és leminősíts, mert kikérem a nálad tízezerszer értelmesebb, nem fogyatékos emberek véleményét?
2. Bántottalak én téged? Nem! Szidtalak én téged? Nem! Bíráltam én bárkit is a kommentekben? NEM! Te viszont ócska primitív, hülye gyerek módon bírálsz, lehülyézel engem, provokálsz, amire én neked SEMMILYEN ALAPOT NEM adtam! Mondd csak, te itt adod ki magadból a mindennapos feszültséget, erre használod a gyakorit?
Ja és ha már itt tartunk: ez az oldal arra van, hogy kérdezzünk, tanácsot kérjünk idegen emberektől, ergo, ÍRJUNK egy adott problémáról, és arra válaszoljunk! Ha pedig nem tudsz inteligens ember módjára viselkedni, s komoly választ adni, akkor meg húzd el magad a kérdésem alól, mert semmi keresnivalója egy negatív, tanácsot adni képtelen, másokat lehülyéző primitív, rosszindulatú emberre egy annyira komoly kérdés alatt, aminek a tárgya egy depressziós, bajban lévő lány, akinek most törik ketté az élete!
Egészen idáig tisztelettel es megfelelő hangnemben válaszoltam mindenkinek, az összes negatív kritikát megfogalmazónak is, de elég volt! Nálam is eljön egyszer az a pont, ahonnan már en sem fogom megadni neked a tiszteletet, miután Te SEM adtad azt meg a másik irányba!
“24-es pontosan a te fajtádra szokták azt mondani, hogy annyira ostoba, hogy a kérdést se fogja fel, nemhogy a mögötte meghúzódó kétségbeesést, érzelmi hátteret!“
Akar hiszed, akar nem, adtam normalis hangvetelu valaszt az utolso valaszom elott. Tudod mi volt a valaszod? Semmi. Csak azt fujod amit mar a kerdesedben is ecseteltel, es akire minden egyes valaszolo azt irt, hogy
1, penzehes a lany
2, nem tul ertelmes (hulye) a lany
3, nem tudod megvaltoztatni mas emberek sorsat addig amig ok maguk azt nem akarjak.
Az egyetlen ostoba ember itt te vagy, mert nem vagy hajlando felfogni, hogy a kerdesben szereplo no SAJAT maga valasztotta, hogy prosti legyen, ahogyan a drogokat is.
Hiaba nyomulsz es kaparod a falat, mint egy hulye, hogy ooo az a szegeny lany, olyan ertelmes, mert sajat magadat jaratod le.
Valaszinu, hogy mar a lanyt is idegesited a hulyegeddel.
Hidd el, ennyi idosen a nok tudjak mit akarnak es mit miert csinalnak.
De amilyen hulye vagy, ezt ugy sem fogod megerteni.
Kaptál tanácsot, kisöreg.
Innentől kezdve mit vársz?
Veszett ügy ez a qrva, ne is reménykedj.
Különben meg ha bármi esélyed is lenne kimenteni a csajt, akkor nem GYKn kérdezgetnéd hanem keményen bevágnád a kádba, lezuhanyoztatnád és vinnéd magaddal. Lehet csak szimbolikusan, de ennyi a lényeg.
Nem vagy elég férfi semmilyen módon, hogy hatással legyél rá.
Meglásd odaparkol majd egy kan a 7-es BMW-vel és viszi is sec-pec. Te meg egész éjjel ott parkoltál a lefingott 20 éves Opellel...
Engedd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!