Ti is egyedül ébredtetek ma reggel? Mellettetek sem aludt senki?
Én is egyedül ébredtem, de engem nem zavar ez. :D Nekem nem lehet barátnőm amúgy sem, így kénytelen voltam hozzászokni, hogy nekem egyedül kell majd leéljem az életem. Szenvedés volt az elején, de már megszoktam és nem zavar, már nem is akarok senkit. Egyszerűen találtam magamnak más életcélt, hobbikat, amik az életben előre visznek.
Neked is tudom azt ajánlani, hogy keress egy életcélt, hobbit és kövesd azt, csináld azokat, aztán majd út közben belefutsz egy lányba, valószínűleg.
Provokatív jellegű kérdés és kérdező válaszai úgyszintén.
Akik megemlítik az önsajnálatot, le vannak pontozva.
Alapítsatok valami klubot és mondogassátok egymásnak: "de rossz de borzalmas, simizzük meg egymás buksiját, nekünk ez és ennyi jutott", "magányosságra ítéltettünk, soha nem is lehet más", "bezzeg mások párkapcsolatban élnek, de jó nekik, míg bezzeg nekünk milyen rossz"
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
Találjatok egymásra, biztosan jó pajtások lesztek (ha ugyan nem te vagy mindkét kérdés kiírója).
A legtöbb lány elmenekül ha megérzi, hogy birtokolni akarják ("az enyém"). Birtokló kapcsolatokra felnőtt, érett embernek nincs szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!