Ti is egyedül ébredtetek ma reggel? Mellettetek sem aludt senki?
haha szivás.
Természetesen nem egyedül ébredtem. Kaptam kávét az ágyba és szexeltem is. Persze én tettem érte hogy legyen párom,és nem itt nyafogtam.
Egyedül ébredtem. Érdemes nem az önsajnálatba menekülni, mert a "milyen jó lenne" "jó volna" "nekem miért nem jut, mikor másoknak van" stb önsajnálat-generáló gondolatok nem visznek előre.
Ha nem tudod feldolgozni, hogy a lány, aki tetszik, mással van (valamint az önsajnálat érzését se) akkor érdemes lenne szakemberhez fordulni. Amint lenne valakid, a rózsaszín köd elmúlása után ugyanezek a sivár érzelmek jelentkeznének, hiába lenne ott a másik melletted, mert lelkileg önmagadban nem oldottad meg a problémát, csak a rózsaszín köd ideiglenesen elfedte.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
Még hányszor fogsz ezzel kapcsolatban kérdést kiírni?
Fogd fel és fogadd el, hogy a lány nem akar tőled semmit. A legjobb lenne, ha legközelebb egyedülálló lányt keresnél! A másik dolog pedig, hogy ameddig ilyen görcsösen akarsz valakit, nem fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!