HOL, hogyan keressek egy barati tarsasagot magamnak? 17/L
En egy nagyon atlagos ember vagyok, igy nem is ertem, miert nem talaltam tarsasagot magamnak. Erdeklodok a muveszetek, irodalom irant, szeretek rajzolni, olvasni. Szeretem a konyveket, sportolok, animezek, szeretem az allatokat.
Az altalanos iskolaban nem voltak barataim, nem jartam veluk sehova. Akkor kezdtem egy egyesuletben sportolni, ahova szinten nem tudtam beilleszkedni. Majd jott a gimi es itt szinten teljesen eltero erdeklodesi koru emberek vesznek korul. Szomszedaink nincsenek, van par velem egyidos a kornyeken, de nekik mar mind megvan a sajat kis barati koruk, es en nem tartozok kozejuk.
Nyaron dolgoztam es eskuszom, probaltam nyitni az emberek fele, de nem erdeklem oket baratkozas szintjen.
Igaz, diszkoba meg szorakozohelyekre nem szeretek jarni, de ezen kivul szinte barmire nyitott vagyok. Sot meg hazibuliba is elmennek, ha tobb embert ismernek es befogadna egy tarsasag. Olyan szivesen hulyulnek, mennek el valahova neha, de nincs kivel.
Hol, hogy talalhatok egy tarsasagot? Annyira irigy vagyok azokra, akiknek sikerult beilleszkedniuk valahova:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!