Ha valaki olyan családból jön, ahol nincsen kommunikáció és odafigyelés egymásra, abból hogyan válhat magabiztos, szeretett ember?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen a családom, és úgy érzem, mintha meg lennék átkozva. Bárhova megyek, végülis mindig egyedül maradok. Ez mindenre kihat az életemben, semmire sincs motivációm, mert nagyon nyomaszt az egyedüllét. Nem fizikailag vagyok magányos, hanem nem vagyok beágyazódva sehova, nem volt soha egy meghitt családi légkör, ahol én önfeledten lehettem volna fiatal és számíthattam volna a szüleimre. És most ahogy figyelem magam, olyan, mintha ezt másoktól akarnám valahogy megkapni. Csak kapni tudok, adni nem. Lányokból is max. ilyen sérült csajokat vonzok be, és nagyon elegem van ebből. Az egész életem ilyen lesz? Mindenre rá fogja ez nyomni a bélyegét?2019. okt. 23. 23:33
11/11 anonim válasza:
"Valami lehet bennem ami ezt váltja ki az emberekből.
Így megmaradok önzetlen jobbítónak :)"
Szerintem pont ezért nem vagy szimpatikus az embereknek. Én is voltam hasonló helyzetben. Úgy éreztem h soha sem vagysok senkinek szimpatikus, és azon gondolkodtam h vajon miért? Aztán egy idő után már nem érdekelt h szimpatikus vagyok e vagy sem, és azóta vannak barátaim. Sokan utálnak most is valószínűleg, de nem nagyon szoktam észrevenni. Arra figyelek h ki az aki kedvel, és aki velem akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!