Létezik ilyen férfi?
#6 Elsőre nem sikerült megértened.
Fiatal,és természetesen egyedülàlló
#8 Pénzre mindenkinek szüksége van,valamennyi kell hogy élhess.
Te is pénzből élsz,neked is szükséged van rà.
Akkor mi is a problémàd?
De itt a fiatal és piszkosul jóképűn van a hangsúly.
De mindnekinek màs a fontos,ahogy làtom neked a pénz a legfontosabb.
Talán igen, talán nem, de az ilyen nőket (esetleg lányokat), akik ezt nézik,csak jól megdugjak és kidobjak a házból, hidd el nekem (ezzel nem rólad mondtam véleményt!) . Nincs már eleged a kozhelyekbol? Legyen gazdag, jóképű, izmos, nagyfarku, és BMW je legyen. Hidd el, hogy soha nem lesz tökéletes, tehát lehet hogy jó teste van és feje, de például szar munkahelyen van és havi 220e ft bol el, albérletet is alig tudja fizetni, de ettől függetlenül jószívű és mindent megad, akinek szeret. Vagy ha gazdag is, lehet hogy csúnya, és életében nem látott nőt, csak addig amíg részegen kiverte neki valaki jó pénzért... Ha a tökéletest keresed menj és feküdj le aludni, ott hamar megtalalod, felesleges időt pazarolni, arra hogy te a tökéletesre vársz. Szörnyű hogy az Instagram és Facebook világa mitt tett az emberekkel
...
Ha pénze van kit érdekel hogy néz ki,lehet akárhány szeretőd.
Miért,gondolod a sok topmodell a szerelem miatt van jóba a sok 70-80 éves öregell?
Létezik az orszàgban olyan nő,aki fiatal kora ellenére nagyon gazdag,piszkosul jóképű,intelligens,tiszteli a féfiakat és úgy összességében egy remek nő?
Akkor....most kezdjuk el így...na nezzuk
Ja tenyleg.... :)
Gazdag vagyok, jóképű, fiatal, művelt, tisztelem a nőket, és
udvarias vagyok. Te mit tudsz felmutatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!