Hogyan beszélgessek nyugodtan egy lánnyal, Ha elöl több
fogam is hiányzik?
Figyelt kérdés
Van egy bolt majdnem a szomszédba ahol mindennap vásárolok.Kb.1 hete jött oda egy új lány dolgozni.Nagyon szép,kedves,mindenkivel barátságos,A vevők szoktak is vele beszélgetni,szeretik.Eddig próbáltam kerülni vele a beszélgetést,De lassan muszáj lesz ha nem akarom hogy bunkónak tartson,amiért ő mindig kedves,Én meg hozzá sem szólok.Ha nem fogok beszélgetni vele,bunkónak fog tartani,viszont ha beszélgetni fogok észre fogja venni hogy nincs elöl fogam és az ciki lesz.Ráadásul nekem is tetszik a lány.Hogyan jöhetnék ki jól ebből a helyzetből.Ma is dolgozik,ma is találkozni fogok vele.
Biztos nem lesz gond, kedves kérdező, ne aggódj! Étrékesebb a belbecs, mint a külcsíny és, ha a lánynak van esze, ezt tudja majd. Ha mégsem akar veled szóba állni, ott egye a fene, meg is érdemli - nem is értékes lény, ha csak a külsőre ad.
Na kedves kérdező, most, hogy megadtam a kamukérdésedre a választ, amit akartál, szerintem le is zárhatjuk a témát ;-)
2019. okt. 18. 17:32
42/48 anonim válasza:
Én is megcsináltattam 30 évesen a fogaimat (azt hiszem 7 tömés volt, érzéstelenítés nélkül) és túléltem...
2019. okt. 18. 21:26
43/48 A kérdező kommentje:
Nekem fogpótlásra van szükségem.
2019. okt. 18. 21:34
44/48 anonim válasza:
És mi az istentől gondolod, hogy a fogpótlás fájdalmas?
2019. okt. 18. 23:05
45/48 anonim válasza:
Ha megteheted, akkor menj el és csináltad meg. Nekem is hiányzik egy fogam, viszont nem lenne pénzem megcsináltatni, de ez egyelőre egészségügyi okokból sajnos még csak nem is jöhet szóba. Úgyhogy egy darabig még biztosan nem lesz fogam. De ez nem kell hogy egyenlő legyen az igénytelenséggel! Nekem még soha nem volt ebből problémám, mert ápolt vagyok, tiszta vagyok, normális vagyok, tanult vagyok, odafigyelek magamra, igényes vagyok a megjelenésemre (öltözködés, smink stb.) és a meglévő fogaim is rendben vannak. Ha valaki nem jár rendszeresen fogászati ellenőrzésre, nem csináltatja meg a rossz fogait (és itt most nem pótlásra gondolok) az viszont gond. 5 év rengeteg khagyás, szóval eléggé esedékes lenne...
2019. okt. 19. 10:11
46/48 anonim válasza:
Már válaszoltam a kérdezőnek, mielőtt szó érné a ház elejét, de muszáj leírnom:
A 38-as válaszán hangosan felröhögtem.:)) Mekkora igazad
van!
"Hogyan beszélgessek egy lánnyal, ha elől több fogam is hiányzik? Válasz: Az esélytelenek nyugalmával." :))
Nálad a pont!
2019. okt. 19. 11:18
47/48 anonim válasza:
Figyu, én szemüveges vagyok, világ életemben undorodtam a gondolattol hogy akárcsak egy szempillát is ki kell szednem a szememből, DE szebb vagyok szemüvegnélkül, szóval csináltattunk kontaklencsét, az első pár alkalom katasztrófa volt aztán megtanultam vele együtt élni :)
Valamit valamiért.
Üdv,egy leányzó
2019. okt. 19. 20:13
48/48 anonim válasza:
Ne félj! Kérdezgess a környékeden kit tartanak a legjobb dokinak. Kérj időpontot megbeszélésre, Ő megfogja nézni és elmondja mit kellene első körben csinálni pl. a front fogakkal ha nincs elég pénzed egyből teljes generálra. Mond el hogy nagyon félsz a beavatkozásoktól, és garantálom hogy külön bánásmódban lesz részed.Nekem csináltak cifra dolgokat (sajnos van egy íny problémám) amit egy nagyon jó maszek fogorvos vett észre, és hívta rá fel a figyelmemet 30-évesen. Amikor meséltem neki hogy előfordul a napi 3x fogmosás, legyintett egyet. Mondván ha olyan sok a nyálban a foszfor stb akkor majdnem mindegy hányszor mosom. A lényeg hogy volt ott véső meg amit eltudsz képzelni de semmit nem éreztem. Nyugodtan nyomozd ki hogy kihez érdemes privát elmenni a környékeden, de menj mert ez mindig problémát fog okozni és nagymértékben csökkenti a magabiztosságodat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!