Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan beszélgessek nyugodtan...

Hogyan beszélgessek nyugodtan egy lánnyal, Ha elöl több fogam is hiányzik?

Figyelt kérdés
Van egy bolt majdnem a szomszédba ahol mindennap vásárolok.Kb.1 hete jött oda egy új lány dolgozni.Nagyon szép,kedves,mindenkivel barátságos,A vevők szoktak is vele beszélgetni,szeretik.Eddig próbáltam kerülni vele a beszélgetést,De lassan muszáj lesz ha nem akarom hogy bunkónak tartson,amiért ő mindig kedves,Én meg hozzá sem szólok.Ha nem fogok beszélgetni vele,bunkónak fog tartani,viszont ha beszélgetni fogok észre fogja venni hogy nincs elöl fogam és az ciki lesz.Ráadásul nekem is tetszik a lány.Hogyan jöhetnék ki jól ebből a helyzetből.Ma is dolgozik,ma is találkozni fogok vele.
2019. okt. 18. 11:57
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy rosszabb! Mire számítasz! Nem az inkvizíció a fogászat! Nem is tudná az orvos végezni a dolgát, ha a beteg közben ordítana a fájdalomtól. Érzéstelenítésben semmi nem fáj!
2019. okt. 18. 12:49
 22/48 anonim ***** válasza:
71%
Figyu: az inertneten tudsz rendelni ideiglenes fogsorokat. Keress rá. Otthon magadnak leveszed a mintát, elküldöd, ők küldik a fogsort.
2019. okt. 18. 12:51
 23/48 A kérdező kommentje:
És hogy beszélgessek vele csukott szájjal?Ebből már nem jövök ki jól.Úgyse velem fog összejönni,hanem egy olyannal,aki jól néz ki és akinek jók a fogai.
2019. okt. 18. 12:51
 24/48 anonim ***** válasza:
49%
* igaz ez drága, de vannak olcsóbbak is. Mondjuk lehet vigyázni kell rájuk, nehogy kiessenek. Mitől félsz pontosan a dokinál? Ha gondolod írj rám, segítek!
2019. okt. 18. 12:53
 25/48 anonim ***** válasza:
*Ha gondolod írj rám, segítek szívesen.!
2019. okt. 18. 12:53
 26/48 anonim ***** válasza:
Én is parázok fogászat miatt, ennek alapja is van, a fogzománcomat tönkretették, de akkor is rászánom magam, ha szükséges.
2019. okt. 18. 12:54
 27/48 anonim ***** válasza:
31%
Kíváncsi vagyok, mit FOG szólni a lány, ha elkezdesz udvarolni neki..
2019. okt. 18. 12:56
 28/48 anonim ***** válasza:
Ezt olvasd el: [link]
2019. okt. 18. 12:59
 29/48 A kérdező kommentje:
Nem fogok neki udvarolni,Ha meglátja hogy nincs fogam,mondhatok bármit,Nem fog velem foglalkozni.A lány ápolt,neki fehérek a fogai,sminkeli magát,ad magára
2019. okt. 18. 12:59
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mit akarsz itt. Mindenki egyértelműen mondja, hogy csináltasd meg. Nem csak emiatt az egy lány miatt, hanem úgy általánosan a jövőd érdekében!

Te viszont mindenre csak hisztizel. Az az érzésem, csak panaszkodni jöttél ide, nem megoldást keresni.

Agyam eldobom, hogy egy 30 fölötti pasinak így sír a szája. Én utoljára 12 évesen hisztiztem ennyire a fogorvostól, utána összeszedtem magam, pedig egy 50 kilós nő vagyok, és mikor nekem húztak fogat, azt hittem, letépik a fejem.

Képzeld, én is félek a fogorvostól mai napig. Senki sem szeret odamenni.

De a felnőtt élet erről szól! Hogy szembenézünk a félelemmel, és megtesszük, amit kell!

Ha te ennyire félsz, akkor nem vagy még felnőtt, ez nagyobb baj, mint a fogatlanság.

Vagy ha olyan szintű fóbiád van, mint egy rokonomnak, aki azért nem mer tömegbe menni, mert fél a baktériumoktól, akkor menjél szakemberhez, hogy megküzdj a fóbiáddal.

Ez egy kemény világ, erősnek kell lenni.

2019. okt. 18. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!