Hogyan beszélgessek nyugodtan egy lánnyal, Ha elöl több fogam is hiányzik?
Nem értem, mit akarsz itt. Mindenki egyértelműen mondja, hogy csináltasd meg. Nem csak emiatt az egy lány miatt, hanem úgy általánosan a jövőd érdekében!
Te viszont mindenre csak hisztizel. Az az érzésem, csak panaszkodni jöttél ide, nem megoldást keresni.
Agyam eldobom, hogy egy 30 fölötti pasinak így sír a szája. Én utoljára 12 évesen hisztiztem ennyire a fogorvostól, utána összeszedtem magam, pedig egy 50 kilós nő vagyok, és mikor nekem húztak fogat, azt hittem, letépik a fejem.
Képzeld, én is félek a fogorvostól mai napig. Senki sem szeret odamenni.
De a felnőtt élet erről szól! Hogy szembenézünk a félelemmel, és megtesszük, amit kell!
Ha te ennyire félsz, akkor nem vagy még felnőtt, ez nagyobb baj, mint a fogatlanság.
Vagy ha olyan szintű fóbiád van, mint egy rokonomnak, aki azért nem mer tömegbe menni, mert fél a baktériumoktól, akkor menjél szakemberhez, hogy megküzdj a fóbiáddal.
Ez egy kemény világ, erősnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!