Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan beszélgessek nyugodtan...

Hogyan beszélgessek nyugodtan egy lánnyal, Ha elöl több fogam is hiányzik?

Figyelt kérdés
Van egy bolt majdnem a szomszédba ahol mindennap vásárolok.Kb.1 hete jött oda egy új lány dolgozni.Nagyon szép,kedves,mindenkivel barátságos,A vevők szoktak is vele beszélgetni,szeretik.Eddig próbáltam kerülni vele a beszélgetést,De lassan muszáj lesz ha nem akarom hogy bunkónak tartson,amiért ő mindig kedves,Én meg hozzá sem szólok.Ha nem fogok beszélgetni vele,bunkónak fog tartani,viszont ha beszélgetni fogok észre fogja venni hogy nincs elöl fogam és az ciki lesz.Ráadásul nekem is tetszik a lány.Hogyan jöhetnék ki jól ebből a helyzetből.Ma is dolgozik,ma is találkozni fogok vele.
2019. okt. 18. 11:57
1 2 3 4 5
 11/48 anonymousreview60 ***** válasza:
98%
Csináltasd meg! Igénytelen vagy. Ez benne van az első 3 ok között, ami miatt nem lesz 2. randi.
2019. okt. 18. 12:15
 12/48 A kérdező kommentje:
Mit fog gondolni rólam a lány ha meglátja hogy nincs fogam?A többi vevő persze hogy beszélget vele mert az ő fogaik rendben van.Pedig ők idősebbek is mint én.
2019. okt. 18. 12:17
 13/48 anonim ***** válasza:
83%
Látom nem értettél meg minket. Még mindig azon kattogsz, mit fogsz szólni. Olyan válaszra vársz, hogy: "á ha rendes lány akkor nem fogja érdekelni, nem is kell menned fogorvoshoz"? Hát ezt senkisem fogja mondani, mert ha összejön veled, az őt is minősíteni fogja. Ultra undorító egy fogsor nélküli pasi szóval ahogy írtam: vagy rinyálsz, vagy erőt veszel magadon és férfiként viselkedsz.
2019. okt. 18. 12:24
 14/48 anonim ***** válasza:
57%
Mondd hogy sajnos kiverték, mikor egy àllattal verekedtél. Aki rendszeresen zaklatta a húgodat. Nagy 120 kg-os àllat volt.
2019. okt. 18. 12:27
 15/48 A kérdező kommentje:
Nem fogja megkérdezni a lány hogy miért nincs fogam hanem elkönyveli hogy igénytelen vagyok és undorodni fog tőlem.
2019. okt. 18. 12:31
 16/48 anonim ***** válasza:
85%
Pont ez az a helyzet, amin ha akarsz, lehet változtatni. Örök életedre fogatlan maradsz? Akkor mégis hogy lesz családod. Csak egyszer kell erőt venni magadon, és akkor pár hét múlva magabiztosan mosolyoghatsz bárkire. De hülyéskedj ár, hogy 32 évesen így akarod leélni az életed. És nem csak a boltos lányról van szó, fogatlan férfi csak fogatlan nőnek kell többségében.
2019. okt. 18. 12:31
 17/48 anonim ***** válasza:
71%
Ne keress ki-fog-ást, menj el fogorvoshoz. Jobban fog-od magad érezni, ezt le-fog-adom.
2019. okt. 18. 12:42
 18/48 anonim ***** válasza:
32%
Hogy lehet ennyire félni a fogorvostól? Nem a hétfejű sárkány!
2019. okt. 18. 12:46
 19/48 A kérdező kommentje:
Félek mert nem egyszerű foghúzásra mennék,hanem annál rosszabbra.
2019. okt. 18. 12:47
 20/48 MrPifta ***** válasza:
0%
Bátorság mindenféleképpen kell. Ha nem mész fogorvoshoz, akkor ahhoz, hogy odamenj a lányhoz. Ha odamész, akkor ne mutasd a fogad (pl. csukott szájjal mosolyogj), próbálj laza maradni, ne görcsölj a testi hibádra, nekem is vannak.
2019. okt. 18. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!