Hogyan beszélgessek nyugodtan egy lánnyal, Ha elöl több fogam is hiányzik?
Újabb kifogás, nem is értem, miért érzed ezt mentségnek.
Minél tovább vársz, annál nehezebb lesz ezt visszafordítani.
Azt hiszed, mindenki más rendszeresen eljár fogdokihoz, és ezzel "szinten tartja" a bátorságát? Vagy mi?
Másnak nem kell olyannal soha szembenéznie, amit sokáig halasztott? Mondom, ez is a felnőtté válás része.
Az a te bajod, hogy nincs komoly bajod. Ha IGAZÁN zavarna, elmennél.
De te csak panaszkodni akarsz.
A pofám leszakad, hogy ilyen fejjel csajt akarsz. Én dagadt voltam, mint a disznó, és amíg nem fogytam le, eszembe sem jutott, hogy pasizzak vagy nyávogjak, hogy "persze majd vékony, csinos nővel akar összejönni".
Szánalom.
Figyelj... én is rettegtem a fogorvostól, meg egyáltalán, minden fogorvosi beavatkozástól. Sőt, még mindig napokig stresszelek előtte, ha fogorvoshoz kell menni.
De valamit valamiért. Igazából mióta létezik érzéstelenítés, azóta nem egy horror dolog a fogdoki. ;) Kellemetlen persze, de kb. ötször fél óra, és jó időre meg van oldva a probléma. Ennyit csak megér az, hogy legyen esélyed a kiszemeltednél, nem? ;)
Gondolj arra, hogy érte csinálod!
“Hogyan beszélgessek nyugodtan egy lánnyal, Ha elöl több fogam is hiányzik?”
Az esélytelenek nyugalmával.
Akkor te bele halnál egy fogszabályzásba, az tuti! 🤣😂
Komolyan nem értem, hogy képzeled az életed így? Inkább szorongsz halálod napjáig mások előtt, mint elmenj fogorvoshoz. Sokan félnek tőle, mégis elmennek. Egy gyerek bátrabb mint te, esküszöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!