Olyan embernek lehetnek barátai akit még a szülei is utálnak?
Engem utálnak a szüleim, meg is mondták már. Azt mondják hogy 16 éves koromig aranyos gyerek voltam de amióta felnőttem, nem tudják már a jelenlétemet se elviselni. Nem csinálok semmi rosszat, nem mondok hülyeségeket, de hiába.
A környezetemben sem vagyok egy népszerű. Alapból sokan levegőnek néznek vagy lenéznek mert 156 cm vagyok. Látom hogy másokkal akik idegenek de 190 centisek és jóképűek, azokkal sokkal könnyebben megjön az emberek szimpátiája. Pl sokszor hiába köszönök munkatársaknak, nem érdekli őket, de ha jön egy említett külsejü új kolléga, azzal rögtön haverkodnak.
Azért az sokat elmond hogy a saját anyám is utál engem! Szerintem ...
Köszi mindenki!
Régóta nem otthon élek ezt tegyük hozzá! De kapcsolatba kerülök a családommal, meg hallok dolgokat és másoknak is mondják hogy remélik hamar lelépek a családi ebédről vagy nem szólalok meg mert lehúzom mindenki energiáját. A bátyámat nagyon szeretik, inkább annak örülnek ha ő van ott náluk. Ő apánkra ütött, nagyon férfias és nagyon magas (188cm) én meg születési problémák miatt lettem ilyen, nem fejlődtem ki úgy ahogy kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!