Ha az embernek nincsenek barátai, akkor nem él teljes értékű életet?
Akar barátokat csak nem sikerül neki barátkozni.
Vagyis nekem
Nekem sincsenek. Mindenkit utálok és engem is utál mindenki. Szerencsére.
19/f
Lehet teljes életed barát nélkül is.
A siker s a belső harmoniád, tested állapota, mentalitásod..stb mint Tőled függ!
Az viszont már nem jó jel, ha siránkozol vágyva barátokra.
Az több mindenre utalhat.
Pl depi, negativítás, kommunikációs nehézségek...és még sorolhatnánk.
Viszont, ha odafigyelsz első sorban magadra,közbe csak azt veszed észre vannak "jelentkezők" a barátságukat nyújtva.
Az már más kérdés ki miért haverkodna veled.
Magamat húztam fel a semmiből, elvoltam egyedül is, nem érdekeltek a felületes, negatív, haszonleső emberek.
Amikor beindult minden, akkor egyre többen akartak barátságot (vagy akár többet), de sokak csak hátsó szándékkal. (lyuk, autóm, vagyonom..nos a pasik is hajlamosak csak a pénzre ugrani)
Mostanra 2 ember van, akire mondhatom a barát szót.
Azt az embert tisztelik, aki vagyok; elfogadtak amilyen vagyok; oda-vissza működik a tanácsadástól kezdve az üzletig/termékek kivitelezéséig minden.
Nem bántam meg azt a szigort önmagammal s másokkal szemben, mert lett eredménye.
Szóval nem kell agyalni ezen s ha barátokat nem is szerzel legyenek ismerőseid pl megszokott kávézóban a pincérek, pár ott megismert ember...stb 😃
S ezzel a magány érzetét elhessegeted, de ne bízz csak úgy akárkibe, mert hogy kedves. 😉
Igaz barát kihaló fogalom a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!