Nagyon visszahúzódó, zárkózott, unalmas lányként fogok érdekelni valaha bárkit? 19/L
Igaz önismeretre tessék rámenni, min tudsz s akarsz változtatni, hogy jobb legyen.
S persze, előbb utóbb lesz valaki/k, de ahhoz picit változnod kell.
Tudnék mesélni pl magamról is ebben a témában.
Megmaradtam introvertált személyiségként, de színesebbé tettem életemet s a sikerek (pl vállalkozásom) halmozódtak a magam módján "teremtettem" meg a kis világomat, ahol párom s szeretteim, ismerőseim vannak - akik a nyers őszinteségemet nemcsak elfogadják, de szintén számíthatok az őszinteségre részükről is 😄
Igaz az "unalmas" szó nálam kilőve a mai napig, rengeteg mindenhez értek (művészeti ágaktól kezdve, szakmákig).
Legalább tedd izgalmassá önmagad, ami hozzád illik.
A suliban milyen volt az osztálytársakkal?
Osztálykirándulásokon milyen volt?
Miért ne érdekelnél? Engem mindenki furcsának néz amiért pont ilyen lányt szeretnék, nem pedig olyan szokásos kis hercegnőcskéket akik instán pózolnak és felrobbannak az önbizalomtól.. Hidd el, van olyan akinek ilyen lány a tökéletes, nekem is. zárkózott félénk aranyos lány sokkal jobb mint egy olyan lány aki bulizgat és nyüzsögnek körülötte a fiúk. Habár élőbe nekem se nagyon menne igy ismeretlenül leszólítani valakit, azért remélem találok egy ilyen lányt magamnak akit majd elhívhatok valahova.. Csak hát ugye itt a buktató, hogy a lány amilyet keresek (lásd amit írtál magadról) otthon ülős vagy esélyesen, és én is. Interneten is alig találni ilyet, ha igen vissza sem írtok, egy sziából eldöntitek hogy esélyt sem adtok az ismerkedésre, vagy külsőre mentek... Minden esetre rám írhatsz ha szeretnél, de szólok előre ameddig nem nyílok meg addig én se nagyon tudok miről beszélni, az ismerkedésbe a kérdések nekem is gondot okoznak O_o
18f
Hasonló helyzetben vagyok énis azt mondom inkább próbálj hasonló embert keresni vagy nyitni azok felé akik szimpatikusak számodra
23/F
Érdekes. Mikor egy fiú ir ki egy hasonló kérdést, nincs ennyi jelentkező :D.
Amúgy meg tudlak érteni kérdező, én is ilyesmi vagyok, és rettentően megnehezíti nemhogy a párkeresést, de a mindennapokat, kommunikációt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!