Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos visszahúzódó embert...

Magányos visszahúzódó embert elítélni?

Figyelt kérdés
Aki hasonlót ír magáról, az egyből rossz ember. Akinek nincs önbizalma egyből elítélendő és a lányok taszitonak találják... Miért kell sértegetni azt aki így is padlón van?

2019. szept. 22. 06:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
27%
Ez nem rivalizálás, kedves 6-os. Az igazgatónőd elég ferdén látja. Egyszerűen arról van szó, hogy a csoportban élő állatok (amilyen az ember is) nem tűri meg a beteg apatikus, visszahúzódó egyedeket. Ezek ugyanis felhívják a csoportra a ragadozók figyelmét, s ezzel potenciális veszélyforrást jelentenek. Szóval ez egy atavisztikus viselkedési forma, amely az önfenntartást szolgálja.
2019. szept. 22. 13:49
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem önsajnáltatás, egyszerűen leírtam az infókat magamról, és szeretnék magam mellé valakit. A "tegyél érte" ez mindig oda lyukad ki hogy menjek közösségbe stb, viszont azt meg nem bírom, nem viccből voltam magántanuló. Hozzám hasonló lányt szeretnék magam mellé, akit nem a tömegbe esz a fene instagram előtt, gondolom tudjátok mire gondolok.. De mindegy, úgy is csak a sértést kapja az ember, nem is értem már én sem hogy miért kellett nekem ide megszületni, feleslegesen
2019. szept. 22. 14:07
 13/26 A kérdező kommentje:

7-es te pedig jófej vagy, de én nem tudok emberek közé menni, és mivel az utóbbi minimum 5-6 évbe a bolton kívűl a lábamat SEHOVA nem tettem ki, így esélytelen hogy engem valaki kedveljen, plusz, akármi van általába csak a toxic gyűlölködő emberek találnak meg, és ennyi. Barátkozni nem szoktam, nekem egy barátnő bőven elég lenne, más nem kell..

Az öngyilkosságra kitérve, én már más kiutat ebből nem látok, és talán nem is akarok. Egyszerűen csak szeretnék egy lányt magam mellé aki hűséges és szeret, mindig itt van kiáll mellettem stb.. De úgy tűnik ezt nem kaphatom meg, hiába vagyok "aranyos" meg mittudomén, eddig is csak arra voltam jó hogy itthagyjanak szórakozzanak velem stb.. Egy barát meg nem tudja azt megkadni amit egy barátnő az nem ugyan az, és barátot is ugyan olyan nehéz találni.. Aztán meg így hogy nincs semmi amire ezen kivül vágyok, én nem bírom tovább egyedül, csak a bántás és magány, semmi más, nincs aki mellettem legyen stb.. Én a 19 éves kort már nem akarom megélni, pedig már elég közel van, én még egy "születésnapot" nem akarok(fogok) egyedül tölteni.. Ez van sajnos.

2019. szept. 22. 14:13
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

Annyi kérdést feltettél már erről, hogy az valami hihetetlen.

Ha nem teszel semmit a változás nem fog megtörténni. Senki nem fog neked segíteni, ha te nem segítesz magadon.

Saját magadat alatt vágod a fát, aztán csodálkozol, hogy rosszul érzed magad, de mindenki más a hibás.

2019. szept. 22. 14:31
 15/26 A kérdező kommentje:
14-es nem tudok mit változtatni, én próbálkozok ahogy láthatod. Viszont bulizni meg ilyenek, meg "dugni ahogy tudok" és ehhez hasonló tanácsokat nem fogok beváltani, mert én nem ez vagyok.. Egyszerűen szeretnék valakit megismerni a neten akivel majd találkozhatok és együtt lehetek, aki elfogad engem úgy ahogy vagyok és nem olyan tömeg mint a legtöbb lány. Egy introvertált sráctól mit vársz? Hogy majd odamegyek élőbe minden lányhoz, és majd ismeretlenül leszólítom meg ilyenek? Egyrészt nem is tudnék ilyet csinálni, másrészt nem is akarnék, harmad részt pedig esélyes hogy felesleges kör lenne, főleg itt ahol én élek, sok a haspólóba rohangáló kihívóan öltöző kis csitri, én elítélem őket, pont ezért nem foglalkozok az olyan típussal, persze ha én gondolkodok így már egyből én vagyok a rossz. Nehéz nyitottnak lenni de ezt is megpróbáltam, ráírtam emberekre stb de mindig a rosszat fogom ki, aki esélyes vissza se ír hiába írja ezt a válaszoknál stb.. Így pedig nem sok esélyt látok a dologra, kezd kihalni a GYK-is.. :/
2019. szept. 22. 14:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy önsajnáltató kérdés nem próbálkozás.

Mit teszel azért, hogy ne így legyen?

2019. szept. 22. 14:50
 17/26 A kérdező kommentje:
Jó, akkor vedd önsajnáltatásnak, nem érdekel ki mit gondol, aki nem ért meg és nem akar segíteni az nem az én gondom, nem tudok mi mást mondani erre..
2019. szept. 22. 15:10
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Na, de hogy próbálkozol?
2019. szept. 22. 15:14
 19/26 anonim ***** válasza:

Sokáig én sem mertem kimenni az utcára, féltem, hogy mit gondolnak rólam majd az emberek, vagy össze futok olyan osztálytársakkal, akik nem kedvelnek és csúfolni fognak... Meg alapvetően utáltam a tömeget, ami a mai napig nem múlt el teljesen, de már annyira nem vészes. Nekem az jelentette ebből a kiutat, hogy anyával mentem néha boltba és olyankor teljesen más volt, nem féltem annyira. Talán a félelmet az okozta, hogy egyedül kellett menni valahová és emberek vannak körülöttem, de nincs mellettem egy személy, aki mellett biztonságban érzem magam. Sokszor volt olyan, hogy anya dühös volt rám, amiért nem megyek egyedül boltba, ezért muszáj voltam megoldanom valahogy.

Amitől félsz, abba muszáj bele menned, különben örökké félni fogsz tőle.

De előbb utóbb az élet úgyis úgy hozza, hogy egyszerűen bele kerülsz az adott helyzetbe és nem tehetsz ellene semmit, aztán rájössz, hogy nem is volt olyan szörnyű.

Nekem például a buszozással volt így. Rettegtem tőle, viszont az első barátnőm nagyon messze lakott. Nem tehettem mást, nagyon fontos volt, így muszáj volt valahogy elutaznom hozzá, ha látni akartam. Biztos vagyok benne, hogy neked is majd elhozza azt a szituációt az élet, amiben muszáj lesz alkalmazkodnod és rájössz, hogy nem is olyan szörnyű. Ez csak a jelenlegi helyzeted, de hidd el, hogy egyszer úgy is meg fog változni, ne add fel! :)

2019. szept. 22. 16:27
 20/26 A kérdező kommentje:
Eddig 2 barátnőm volt (hát mivel egyik sincs mellettem ezért nem tekintem igazi kapcsolatnak kevés ideig is volt) addig miattuk én is eljártam, olyankor nem érdekelt, mivel egy lányt szeretnék magam mellé akinél nekem fontosabb nem lehet igy megtettem mert azt hittem ők is megtennének értem rengeteg mindent, de kiderült hogy nem érek én annyit. igazából nem érdkel a tömeg engem se ha nem vagyok egyedül, de így egyedül felkelni sem akarok, most is 2 kor keltem fel mert visszaaludtam hogy teljen a nap és hamarabb vége legyen..
2019. szept. 22. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!