Visszahúzódó lányok/Gamer csoport?
"Én nem fogok egy menőző, nagyképű buliba járós barom lenni, és nem is szeretnék. Nem tudom miért baj az nektek ha valaki csak nyugisabban meg akar lenni egy társal aki örökre kitart mellette és mindíg szereti"
Hat nem tudom, hogy hogyan fogalmazhatnek szepen anelkul, hogy beled gazolnek, de szerintem alapveto dolgot kene eloszor ujragondolnod, mint peldaul az emberi kapcsolatok.
A piackepesseg nem azt jelenti, hogy a fent felsorolt kategoriaba tartozol.
Illetve a fent leirtak alapjan te nem tarsat keresek, hanem egy olyan lanyt, akit kisajatithatnal, leuralhatnal. Gondolom ha talalnal is Az elkepzeleseidnek megfelelo baratnot, akkor nem orulnel neki ha o elmenne szorakozni a barataival (akik kozott esetleg fiuk is lennenek).
Magamra ismerek benned, mert en is ugyan ilyen voltam (most a zarkozottsagra, Meg erre Az "en nem leszek olyan, mint a tobbiek nem megyek el szorakozni l, hurr durr-ra gondolok, szorakozas nem egyenlo buli, pia, drogok), csak azota lassan 10 ev telt el.
Szoval ha nem akarsz maganyos maradni, akkor erosen ajanlott valtoztatnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!